Van itt olyan, aki semennyi cukrot és lisztet nem eszik?
Figyelt kérdés
Minden termék összetevőit megnézi és ha van benne akár egy kávéskanálnyi mennyiségű cukor, nem eszi meg.2011. júl. 10. 12:57
11/23 anonim válasza:
Nekem van egy ilyen barátnőm vagy három éve ezt csinálja, de szegény semmivel nem néz ki jobban mint én, aki pl 40 deka cukorral süti a sütit... és meg is eszik fél tepsüt belőle. És nem csak súlyra gondolok, hanem nem néz ki épp kicsattanóan egészségesnek...
12/23 anonim válasza:
En nagyon egeszsegesen etkezem,de ha igy kene elnem inkabb a halalt valasztanam.
13/23 anonim válasza:
Én afféle kvázi paleolit étrendet folytatok, tehát lehetőség szerint kerülöm a finomított cukrot és lisztet. Nem állítanám, hogy sosem kerül be, mert ezt ma szinte lehetetlen megvalósítani, de törekszem az ésszerűség határán belül.
14/23 anonim válasza:
Én cukor beteg vagyok és a K.cukor és a búzaliszt az első amiről le mondtam,mert muszáj volt!
15/23 anonim válasza:
Feldolgozott sovány hústerméket, néha sushit vagy surimit eszek, ezekben sajna van valamennyi hozzáadott cukor, de ezeket a kajákat leszámítva mindenből a cukormenteset választom. Még a fűszerkeverékeknél is odafigyelek, hogy ne cukros legyen. A lisztet is kerülöm.
16/23 anonim válasza:
én igyekszem, de még nem sikerült megtalálnom azokat a márkákat, amik jók lennének... ötletek, h ti miket vesztek? :) köszi
17/23 Adriana321 válasza:
Én is ilyen ember vagyok.
Amióta nem eszem sem cukrot sem lisztet sokkal jobban érzem magam. Leszálkásodtam és kifogytam a ruháimból erőfeszítés nélkül.
18/23 anonim válasza:
5 éve élek így, ipari mesterséges cukrot tényleg egyáltalán nem eszek, lisztet is csak egy-két kanállal használok a levesek sűrítésénél, de ha nem szükséges akkor ki szoktam hagyni. Csak pozitív tapasztalataim vannak nekem is, jobbak lettek a jegyeim, jobban tudok koncentrálni, tanulni, és a kortársaimnál jobban bírom a strapát sport területén is. Ma már senki nem tudna rávenni, hogy megegyek egy szelet süteményt, akár cukor akár fruktóz, vagy édesítőszer van benne. Nem azért mert egészségtelen, vagy mert hizlal, hanem egyszerűen, annyira mű édes íze van, hogy számomra már ehetetlen. (Nem tudom, hogy a többieknek is van-e ilyen élményük, egy "normális" embernek ez fel sem tűnik tudom.)Azt vallom, hogy egy életünk van, jogunk van eldönteni, hogy éljük azt meg. :)
19/23 A kérdező kommentje:
"én igyekszem, de még nem sikerült megtalálnom azokat a márkákat, amik jók lennének... ötletek, h ti miket vesztek? :) köszi"
Milyen kajákat eszel, milyen boltokban vásárolsz? Megpróbálok ajánlani valamit.
2011. júl. 10. 21:11
20/23 anonim válasza:
Én próbálnék így élni,de nem jön össze mivel nem én főzök otthon és nem tudok mindent a kedvem szerint módosítani. Egy bio életmóddal foglalkozó oldalon azt olvastam 6 gramm (=1 kiskanál) cukor még nem ártalmas,ennyit szabadna mindenkinek ennie egy nap,ehhez próbálom tartani magam. Ha édesíteni kell (pl sütit sütök) akkor pár kanál mézet használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!