Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mikor fognak lefelé megmozduln...

Mikor fognak lefelé megmozdulni a kilók?

Figyelt kérdés

Holnap 1 hete, hogy kezdtem diétázni. Ez abból áll, hogy reggel eszek egy csomag jó reggelt kekszet,(amiben 4 keksz van) és iszom mellé egy kis tejet. Délben eszek rendes főtt kaját, (ebédlőböl hozom), majd délután már semmit nem eszek. Tegnap meg ma ettem egy kis dinnyét, de az tudom, hogy nem hízlal. Az első nap, nagyon nehéz volt megállni, hogy ne egyek, remegtem a kajáért. Nem azért mert éhes voltam, hanem mert kívántam. Aztán napról napra jobb lett. Már ott tartok, hogy nem is kívánom, nem kell. Mégsem mennek le a kilók. Pedig volt olyan nap a héten, hogy nem is ettem még főtt kaját sem, vagy csak levest. Nagyon rossz látni, hogy ráállok a mérlegre, és ugyan annyi vagyok, kezdem feladni az egészet. Minek sanyargatom magam, ha nincs értelme?

80 kg vagyok, 170cm magas. A múlt évben terhes lettem, 62-ről felhíztam 92-re. Azóta stagnálok 80-on.

2011. júl. 8. 17:56
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha szeretnél még gyereket, akkor ezt most azonnal hagyd abba!

Nem így kell fogyni, ha ezt így folytatod meddővé válhatsz!

Azt mondják, hogy nagyobb súlyfeleslegből könnyebben indul meg a fogyás. Én jún. 15.-e óta fogyózok, rajtam csak 6-7 kg felesleg van. Már az első hét végén megindult a fogyás kg-ban és centiben is látszott!!

Azóta is szépen lassan fogyogatok. Pedig nem éhezem, gyakorlatilag elég sok mindent eszek, de mértékkel. Ettem már a fogyókúrám alatt 2x sütit, 1x erdélyi szalonnát, ma éppen 2 db gumicukrot.

Gyakorlatilag az egészséges életmóddak nagyon jól lehet fogyni.

Naponta 5x kevesebbet enni. Reggel szémhidrátot, este fehérjét. Tízóraira, uzsonnára mehet gyümölcs, zöldség. A cukros üdítőket elfelejteni, naponta 2-3l vizet inni, nagy melegben többet! Bolti nassolnivalókról lemondani, 1x-1y belefér egy kis finomság pl. házi joghurt (natúr joghurtba friss gyümölcs), házi fagyi (cukor nélkül) stb.

16/L

2011. júl. 8. 18:02
 2/7 anonim ***** válasza:
ez nem diéta hanem koplalás. amit leadsz annak a dupláját fogod visszaszedni, de sok sikert, gratulálok a sok eszedhez.
2011. júl. 8. 18:10
 3/7 A kérdező kommentje:

Azt nem írtam, hogy egyáltalán nem vagyok éhes, hiába nem eszem, és azt sem írtam, hogy a kioktató, lehurrogó válaszokból sem kérek. Nem az volt a kérdésem, hogy mit gondolsz rólam, hanem, hogy mikor fogok ilyen étrend mellett végre fogyni.

Az elsőnek köszönöm.

2011. júl. 8. 18:16
 4/7 anonim ***** válasza:
2. vagyok. ilyen étrend mellett hamar fogsz fogyni, de vissza is hízod, mert elkezd raktározni a szervezeted, ez az egyik, a másik, ezzel az étrenddel nem lehet sokáig bírni, olyan falási roham fog rádtörni hogy csak nézhetsz. Nem kioktatni akartalak, csak már unom ezeket a kérdéseket, és nem jó ha egy ember sanyargatja magát, mindenből lehet enni, csak mértékkel. Ahogy írta előttem, reggel szénhidrátok mehetnek, estefelé meg már fehérje, és napi 5ször kis adag étel, nem fogod éhesnek érezni magad. Plusz ha megteheted akkor mozogj, pl szobabicaj, napi fél órát, és akkor hamarabb be is indul a fogyás, plusz megy rád minimális izom is, és nem leszel plöttyedt. Ezt kéne felfogniuk az embereknek, hogy nem éhezni kell, csak nem cukros zsíros és lisztes dolgokat enni. Koplalás miatt kialakulhatnak hiánybetegséges is, gondolom azt nem szeretnéd. Minden kell a szervezetnek, ha mértékkel is, de minden.
2011. júl. 8. 18:22
 5/7 anonim ***** válasza:

Rögtön azután,miután kalóriadeficites lesz a diétád.

Persze nem ilyen kekszekkel.

Napi 6 étkezés,mindben legyen fehérje és 2 hetente csökkents a szénhidrát bevitelen.

2011. júl. 8. 20:01
 6/7 Smacee válasza:
Szerintem,ilyen melegbe olyan este fél 6-tól fél 8ig vagy 7ig menj el a kisgyerkőccel sétálni,ha olyan helyen laktok,mert diéta mellé segit a mozgás a fogyáshoz,csak azért mondom mert van egy 2 éves hugom,és anyum ugyanezt csinálja a diéta nélkül,és kb 4 hét alatt fogyott 5 kilót.
2011. júl. 8. 20:46
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A babámmal mindennap megyünk sétálni, igaz nem este fele, hanem délbe az ebédért.
2011. júl. 11. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!