Szerintetek dagadt vagyok?
Figyelt kérdés
Szerintetek is dagadt vagyok? Szerintem az vagyok :// 170cm/50kg mit csináljak, hogy lefogyjak?Követem a Pro-ana oldalakat hátha azok segítenek :/:)
14/L
2011. júl. 8. 03:39
41/43 anonim 

válasza:

szegény kislány agyát az a szennyoldal teljesen átmosta
42/43 anonim 

válasza:

Neked kislány nem csak testkép zavarod van hanem teljességgel bunkó kis hülye vagy. Anyádat elküldheted bárhová, de egy ilyen oldalon illik normális hangnemet megütni, ha már felteszel egy ilyen kérdést.
Egyébként ha neked teszenek a csontsovány lányok, akkor minek itt kelletted magad. Nosza kezdj el fogyókúrázni, legfeljebb végre egy hülyével kevesebb lesz a földön.
43/43 anonim válasza:
Szerintem egy disznó vagy. Zsírleszívás, tokatorna, sok mozgás. Még vagy 30 kilót ledobhatnál komolyan. Ennyi hülye nem létezik a világon. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!