Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek dagadt vagyok?

Szerintetek dagadt vagyok?

Figyelt kérdés

Szerintetek is dagadt vagyok? Szerintem az vagyok :// 170cm/50kg mit csináljak, hogy lefogyjak?Követem a Pro-ana oldalakat hátha azok segítenek :/:)

14/L

2011. júl. 8. 03:39
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
bocsánat, "ez a súly" akart lenni
2011. júl. 8. 15:27
 32/43 anonim ***** válasza:
100%

14:16-tal értek egyet.

Kérdező: kiszámoltad AZT A VALAMIT? Te még azzal sem vagy tisztában, amit te irkálsz, nemhogy azzal, amit mások írnak neked. Falra hányt borsó. Élj, és ne egyél, ahogy neked jó. Kérdés, hogy meddig...buta.

2011. júl. 8. 15:39
 33/43 anonim ***** válasza:

13:57 vagyok. nekem volt egy ismerősöm akiknek tetszettek az olyan lányok mint akik neked tetszenek. elkezdte őket követni, fél év múlva anorexiás lett, fél év múlva kórházba került. majdnem meghalt, gépek tartották életben. mi csak jót akarunk neked ,jó lenne ha meglátnád ezt. vagy ha arra a sorsra vágysz amilyenre az ismerősöm, hát Istenem....

de majd mikor a kórházi ágyban haldokolva gondlkozol magadban, NE mondd azt h jajj bárcsak ne tettem volna, meg bárcsak hallgattam az okosabbra.

2011. júl. 8. 15:58
 34/43 anonim ***** válasza:
*volna
2011. júl. 8. 15:59
 35/43 anonim ***** válasza:
Te nem anorexiás,max. wannarexiás vagy: egy kis liba aki reklámozza hogy milyen dagadtnak érzi magát 50 kilósan és ő mennyire anorex felügylő. Menj és ásd el magad.
2011. júl. 8. 17:00
 36/43 anonim ***** válasza:

A két belinkelt kép után két dolog lehet

- vagy szórakozol velünk

- vagy nem vagy normális.

Undoritóbbat mint a két képen látható lány el sem tudok képzelni.

2011. júl. 8. 20:00
 37/43 A kérdező kommentje:
nektek nincs jobb dolgotok mint engem csesztetni??-.-" SEMMILYEN anorexiás nem vagyok csak DAGADT..-.-" kösz hogy válaszoltatok ha akarjátok ezerszer is megköszönöm csak ne gyertek már azzal h anorexiás vagyok meg h wannarexiás.Egyik sem vagyok..-.-" már mondtam hogy szerintem undorító ha valaki ezzel szórakozik valamint az is hogy anorexiás akar lenni..undorító..és képzeljétek el hogy NEM NEM SZÓRAKOZTAM a képekkel..mert szerintem nagyon szépek :)<33 ahogy Ana is az volt..:"( ha meg nem tetszik ellehet menni, mert ki nem állhatom a divatanorexiásokat és nem győzöm mondani hogy NEM VAGYOK WANNAREXIÁS..-.-"
2011. júl. 8. 20:49
 38/43 A kérdező kommentje:
az olyan válaszolóktól vagyok rosszul mint az az utolsó senki..-.-" te még is mi a f*szt képzelsz magadról hogy valakit úgy ítélj meg hogy nem is ismersz?:O húzz innen a francba..akik ismernek tudják hogy nem csak megjátszom..örülnék ha azt gondolnám magamról hogy vékony vagyok,,de nem gondolom azt és a f*sznak sincs kedve minden nap azzal foglalkozni h milyen dagadt vagyok, de én látom hogy az vagyok, hiába mondják azt hogy nem, meg hogy túl vékony vagyok..-.-" nem ismersz és ne szólj bele abba amihez fogalmad sincs..hányok az ilyen férgektől.én meg addig rugdosnálak amíg fel nem fogod hogy nem csak megjátszom te f*szkalap..ennyit érsz (:
2011. júl. 8. 21:43
 39/43 anonim ***** válasza:

Nézd, neked egyértelműen testképzavarod van. Ilyen méretekkel biztos, hogy a dagadtnak még a közelében se vagy (én 10 kg-mal nehezebb vagyok ugyanehhez a magassághoz, és teljesen normális alakom van, és még én is elég messze vagyok tőle).

A képek, amiket beraktál, szintén ezt bizonyítják. Ez a mértékű soványság életveszélyes, már egyszer írtam hogy mi vár rád, ha koplalni kezdesz (anyagcseréd tönkremegy (később könnyebben elhízol majd!), kimarad a menstruációd, meddő lehetsz).

Ha mások azt mondják neked, hogy (túl) vékony vagy, akkor nem gondolod, hogy igazuk van? Hidd el, nagyon jó úton vagy az anorexia felé, de még nem késő megállítani! Kérj segítséget, nem szégyen, később majd örülni fogsz, hogy most megtetted, és nem rontottad el a kamaszkorodat éhezéssel, bűntudattal, és az egészséged is megmarad.

Az oldal, amit korábban belinkeltél, nagyon durva, beleolvastam a fórumba. Én nem azt látom belőle, hogy ezek a lányok boldogok. Sokan beismerik, hogy anorexiások, és szeretnének ellene tenni, de nem tudnak. Borzasztó, írt egy anyuka is, aki tizenéves kora óta anorexiában szenved, és most a kisfia mellett folytatja tovább az állandó fogyókúrát, és rettegve nézi, hogy a gyerek utánozni kezdi.

Kérdező, te még nem tartasz itt. De ha most elkezded ezeket az oldalakat olvasni, fogyózni, egyenes az utad az anorexiába. Most még nem késő, hogy abbahagyd, kibeszéld a gondjaidat, és boldog legyél. Mert hidd el, pusztán attól nem leszel boldogabb, ha 40 kilós leszel. Sőt...

Remélem nem veszed bántásnak az írásomat, én csak segíteni szeretnék. :)

2011. júl. 9. 00:47
 40/43 anonim ***** válasza:
Utolsóval értek egyet.
2011. júl. 9. 13:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!