Szerintetek dagadt vagyok?
Szerintetek is dagadt vagyok? Szerintem az vagyok :// 170cm/50kg mit csináljak, hogy lefogyjak?Követem a Pro-ana oldalakat hátha azok segítenek :/:)
14/L

14:16-tal értek egyet.
Kérdező: kiszámoltad AZT A VALAMIT? Te még azzal sem vagy tisztában, amit te irkálsz, nemhogy azzal, amit mások írnak neked. Falra hányt borsó. Élj, és ne egyél, ahogy neked jó. Kérdés, hogy meddig...buta.

13:57 vagyok. nekem volt egy ismerősöm akiknek tetszettek az olyan lányok mint akik neked tetszenek. elkezdte őket követni, fél év múlva anorexiás lett, fél év múlva kórházba került. majdnem meghalt, gépek tartották életben. mi csak jót akarunk neked ,jó lenne ha meglátnád ezt. vagy ha arra a sorsra vágysz amilyenre az ismerősöm, hát Istenem....
de majd mikor a kórházi ágyban haldokolva gondlkozol magadban, NE mondd azt h jajj bárcsak ne tettem volna, meg bárcsak hallgattam az okosabbra.

A két belinkelt kép után két dolog lehet
- vagy szórakozol velünk
- vagy nem vagy normális.
Undoritóbbat mint a két képen látható lány el sem tudok képzelni.

Nézd, neked egyértelműen testképzavarod van. Ilyen méretekkel biztos, hogy a dagadtnak még a közelében se vagy (én 10 kg-mal nehezebb vagyok ugyanehhez a magassághoz, és teljesen normális alakom van, és még én is elég messze vagyok tőle).
A képek, amiket beraktál, szintén ezt bizonyítják. Ez a mértékű soványság életveszélyes, már egyszer írtam hogy mi vár rád, ha koplalni kezdesz (anyagcseréd tönkremegy (később könnyebben elhízol majd!), kimarad a menstruációd, meddő lehetsz).
Ha mások azt mondják neked, hogy (túl) vékony vagy, akkor nem gondolod, hogy igazuk van? Hidd el, nagyon jó úton vagy az anorexia felé, de még nem késő megállítani! Kérj segítséget, nem szégyen, később majd örülni fogsz, hogy most megtetted, és nem rontottad el a kamaszkorodat éhezéssel, bűntudattal, és az egészséged is megmarad.
Az oldal, amit korábban belinkeltél, nagyon durva, beleolvastam a fórumba. Én nem azt látom belőle, hogy ezek a lányok boldogok. Sokan beismerik, hogy anorexiások, és szeretnének ellene tenni, de nem tudnak. Borzasztó, írt egy anyuka is, aki tizenéves kora óta anorexiában szenved, és most a kisfia mellett folytatja tovább az állandó fogyókúrát, és rettegve nézi, hogy a gyerek utánozni kezdi.
Kérdező, te még nem tartasz itt. De ha most elkezded ezeket az oldalakat olvasni, fogyózni, egyenes az utad az anorexiába. Most még nem késő, hogy abbahagyd, kibeszéld a gondjaidat, és boldog legyél. Mert hidd el, pusztán attól nem leszel boldogabb, ha 40 kilós leszel. Sőt...
Remélem nem veszed bántásnak az írásomat, én csak segíteni szeretnék. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!