Szerintetek dagadt vagyok?
Figyelt kérdés
Szerintetek is dagadt vagyok? Szerintem az vagyok :// 170cm/50kg mit csináljak, hogy lefogyjak?Követem a Pro-ana oldalakat hátha azok segítenek :/:)
14/L
2011. júl. 8. 03:39
11/43 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Köszi a válaszokat, és nem vagyok anorexiás..de azokon az oldalakon a lányok vékonyabbak mint én és az sokkal jobb..
2011. júl. 8. 11:34
13/43 anonim 

válasza:

ezt tette a média a fiatal lányokkal sajnos... nem a kérdező hülye, hanem az elvárások undoritóak manapság... mutogatják a tvbe a negyven kilós lányokat:).. szörnyű..
15/43 A kérdező kommentje:
[link] <-- ő is olyan széép*.* tökéletes alakja van és olyan gyönyörű :) *-*
2011. júl. 8. 13:20
16/43 anonim 

válasza:

pfff. ezt nem gondolod komolyan ugye?
17/43 anonim 

válasza:

nemhiszem csak szórakozik velünk biztos nagyon unatkozik és nincs jobb dolga, vannak ilyenek... főleg nyáronxD nincs se barátja se fiúja de ezt nembirja elviselni és ezért ide irogat ilyen érdekes dolgokat hehe... feltünési viszketegsége van de azis megeshet hogy egyszerűen gyökér:D
18/43 anonim 

válasza:

Kérdező, ha már trollkodni akarsz, legalább csináld rendesen -.-
19/43 anonim válasza:
Hát egyáltalán nem szép az ilyen,csak hogy tudd.Pff.Komolyan gondolod?Az a fapálcika k*vára nem szép +o(
20/43 anonim 

válasza:

hát én ha meglátnék egy ilyet, rajzolnék egy x-et a homlokára és telibe arcon hánynám...
neked meg psztchológus.sürgősen. ha kamu a kérdés akkor is, mert ezt a szintű idiótaságot már sztem csak orvosi segítséggel lehet lekűzdeni.
hameg nem akkor is mert kórházban fogsz kikötni a súlyos testképzavar miatt.
hameg csak szimplán unatkozol, állj fel a gép elől, menj moziba a barátnőiddel, stb. ne nézz hülyének másokat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!