Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek dagadt vagyok?

Szerintetek dagadt vagyok?

Figyelt kérdés

Szerintetek is dagadt vagyok? Szerintem az vagyok :// 170cm/50kg mit csináljak, hogy lefogyjak?Követem a Pro-ana oldalakat hátha azok segítenek :/:)

14/L

2011. júl. 8. 03:39
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
hát tudjátok egyáltalán nem unatkozom és komolyan gondolom..-.-" egy csomó lánynak Ana a példakép aki sajnos már meghalt :"( szóval nem tudom hogy ki szórakozik ilyenekkel de én komolyan gondolom..-.-" és nem kell itt írogatni ha nem hiszitek el, ennyi..pfff..és itt ti vagytok a szánalmasok.. [link] <--itt van az oldal és ide is kirakják azokat a lányokat, szóval nem vagyok vicces kedvemben..-.-" jaah ha meg vmi nem tetszik ellehet húzni kösz h válaszoltál a kérdésre ami tudtommal egy volt és nem kérdeztem hogy kinek mi a véleménye erről, meg arról.Ennyi lenne..
2011. júl. 8. 14:04
 22/43 anonim ***** válasza:
sürgősen orvos. vagy pszichológus. addig amíg nem fogysz le 40kg-ig és nem nézel ki úgy mint ezek a lányok akiket linkeltél. isstenem, szüleid hogy nem veszik észre...
2011. júl. 8. 14:12
 23/43 anonim ***** válasza:
100%

Az összes válaszból, amit eddig tőled olvastam, süt rólad, hogy feltűnési viszketegségben szenvedsz...

Emellé még neki állsz okoskodni, meg győzködni az embereket a saját "igazadról", + magaddal rántani másokat az anorexiádba... Fogyj le egymagadban 30 kg-ra, és kerülj kórházba egyedül, de mások alá ne adjad a lovat, mert nagyon szánalmas vagy...

2011. júl. 8. 14:16
 24/43 anonim ***** válasza:

idézet a belinkelt oldalról:::"CÉL: A 18 alatti BMI tartományba esés!!!"

idézet a házipatikáról". A modellek képviselte, szinte kóros soványság azonban nem egészséges, az ő testtömeg-indexük legtöbbször jóval 18 alatt van, amely már középtávon is egészségügyi kockázatot jelent!"

2011. júl. 8. 14:46
 25/43 anonim ***** válasza:
ennyit a híres oldaladról
2011. júl. 8. 14:47
 26/43 anonim ***** válasza:

Hát igen..Másokat ne biztass.

Számomra sajnálni való,szinte undorítónak találom az ilyen anorexias lányokat.Elöbb utóbb mind kórházba kerül valamilyen betegséggel,medöséggel.....

Ha te komolyan gondolod amit írsz,akkor a szüleidnek minnél hamarabb orvoshoz kellene téged vinniük.Nem tünik fel nekik,hogy anorexias leszel?????

2011. júl. 8. 14:48
 27/43 anonim ***** válasza:
ráadásul nézzétek meg az oldal alját a táblázatot szégyen 200 kcal 5 pont és ettől emelkedve csökken
2011. júl. 8. 14:51
 28/43 anonim ***** válasza:
100%

Kislány, nem fogod fel, hogy ez nem vonzó a fiúknak?

Sőt, amellett, hogy egészségtelen, majd később saját magad is rájössz, hogy mennyire nem néznél ki jól ennyire soványan

2011. júl. 8. 14:55
 29/43 A kérdező kommentje:
én kiszámoltam azt a valamit nekem 17 körül van..az még jó? jah és a szüleim nem visznek kórházba mert annyira nem vagyok vékony.azt gondolják hogy ilyen a testalkatom..
2011. júl. 8. 14:57
 30/43 anonim ***** válasza:
100%

Ebben a korban még belefér az súly, ha nem kezdtél el nőiesedni, de a normális alsó határa, sovány lehetsz, jót tenne pár kiló plusz, csinosabb lennél.

De miért is jó olyan soványnak lenni? Ha most így koplalsz, tönkreteszed a szervezeted, egész életedben gondjaid lesznek a súlyoddal, elmarad a menstruációd, sőt akár meddő is lehetsz (vagyis soha nem lehet majd gyereked). Másrészt ez a kóros soványság senkit sem vonz, undorító.

Az az oldal pedig... Egyszerűen nem hiszem el, tényleg komoly? Ennyire nem lehet valaki hülye. Illetve bocsánat, nem hülyék, hanem sajnos betegek, akiknek orvosi segítségre (pszichiáter) van szükségük. Kérdező, neked is jót tenne, ha legalább a szüleidnek szólnál, esetleg érdemes lenne elbeszélgetned egy pszichológussal vagy a háziorvosoddal.

2011. júl. 8. 15:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!