Szerintetek dagadt vagyok?
Szerintetek is dagadt vagyok? Szerintem az vagyok :// 170cm/50kg mit csináljak, hogy lefogyjak?Követem a Pro-ana oldalakat hátha azok segítenek :/:)
14/L

Anorexiás vagy, nem dagadt! Még hízhatsz 7-8 kilót, és szép leszel. Én 170/58-asan voltam a legjobb, csak aztán lelki okok miatt lementem 45 körülig. No comment.
Ja, és ha fogysz, szüleid elvisznek kórházba - remélem -, és ott úgyis felhizlalnak, ilyen cukros szrokkal tömnek, meg óriási adagokat kell enni, nuku mozgás. Ezt akarod? Ha nem, akkor sport-sport, kaja-kaja, és szépen fogsz kinézni.

válasz írója 44%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 04:06
szerintem te meg b*zi!
persze lehet, hogy nincs igazam

Mik ezek a baromságok???
Nincsen jobb dolgotok???
Hát te minden vagy,csak nem normális és nem dagadt.-_-
170cm-het tuti h nem vagy kövér sőt még dagadt se,hájas se semmilyen.Inkább hízzál,és ne fogyózzál eszméletlenül.Pff.

Off:
Komolyan mondom, nincs olyan nap, hogy ne lenne egy ilyen kérdés, ilyen paraméterekkel!!!! Olyat nem olvasok, hogy 160 cm és 70 kg-mal dagadt vagyok-e...pedig az már inkább egy idevaló kérdés, még ha az sem igazán megválaszolható.
Létezik, hogy ennyi testképzavaros lány van, vagy tényleg csak unatkoznak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!