Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lesz valaha lapos hasam? Vagy...

Lesz valaha lapos hasam? Vagy már ne fogyjak többet?

Figyelt kérdés

159cm/47kg, 14/L vagyok.Figyelek az étkezésemre+sokat edzek.Leírom az adataimat:

Mell:81cm(mellem az nincs)

Derék:65cm(60 cm-es derekat szeretnék)

Csípő:81cm

A combom a legvastagabb részén:51 cm

Igazából akkor lennék magammal megelégedve, és érezném magam jól a bőrömben, ha még 3 kg-ot lefogynék.Mindig is lapos hasat szerettem volna.

2011. júl. 6. 10:02
 1/4 anonim ***** válasza:
44%

Újabb anorexiás-jelölt...

Nekem életemben nem volt lapos hasam, soha sem voltam 42 kg (165 cm vagyok). Legkevesebb 56 kg voltam 17 éves korom körül.

Lehet, hogy ilyen alkat vagy és sose lesz lapos a hasad (hidd el, hogy ennek hiányában is még 100% esélyed van a boldogságra!)

Lehet, hogy ha 44 kg-ra lefogysz, akkor sem lapul le a hasad.

MEgjegyzem, hogy az én lányom 1 hónap múlva lesz 14, 168 cm és 52 kg. Nagyon csinos és neki sem tök lapos a hasa.

Azt is megjegyzem, hogy a minap a férjem majdnem rosszullett, amikor egy divatbemutatót véletlenül elcsípett a tv-ben és meglátta a lányokat ... ;-)

2011. júl. 6. 10:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Persze, hogy lehet. Az lehet, hogy edzel, de nem hasra. Én egy hétig csináltam hasgyakorlatot, már meg is látszott, de a lustaság ugye fél egészség... már nem csinálom. Én is rengeteget edzek amúgy.

A tested még amúgy is növésben van. Próbáld az edzések felét vagy legalább a negyedét hasgyakorlatra lecserélni és egyél sok sok sok proteint proteinnel :) Na ne annyira csak mértékkel :) Sok sikert!

2011. júl. 6. 10:37
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Akkor nem fogyózok már többet, hanem inkább elkezdek izmot növelni.:)Meg persze odafigyelek, hogy megfelelő étrendem legyen.
2011. júl. 6. 15:49
 4/4 anonim ***** válasza:

ne a kilókat nézd!!! nekem is hasonlóak a méreteim, bár jóval idősebb vagyok nálad. nekem sem lesz soha 60-as derekam, hacsak nem tényleg csont és bőr leszek. hetente sportolok 3-4 alkalommal(van hogy 5-6) figyelek az étkezésre én is.

ma voltam vásárolni, nadrágot akartam venni és a 34-es túl nagy volt, nem kaptam magamra. szóval te sem lehetsz nálam nagyobb. sportolj továbbra is és ne fogyni akarj hanem inkább izmot szedj fel.

2011. júl. 6. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!