A Nestle Fitness gabonapehely jó reggelire?
Figyelt kérdés
Ma vettem egy dobozzal, az van ráírva hogy gabonapehely,nem tudom mi a különbség a zabpehellyel,de ez ilyen fogyáshoz való cucc állítólag.2011. júl. 6. 09:44
1/10 anonim válasza:
Egy fokkal jobb mint a nesqick de 3rral rosszabb mint a zabpehely:)
2/10 anonim válasza:
Nekem az a véleményem, hogy ha rábiggyeszted, hogy fitness, update, meg hasonló, akkor jóval drágábban el tudod adni ugyanazt.
3/10 anonim válasza:
Az a baj, hogy hiába van gabonából, tele van az egész cukorral:S
4/10 anonim válasza:
Nem jó. Nézd meg a dobozon a kalóriatartalmát.
5/10 bix válasza:
"Nem jó. Nézd meg a dobozon a kalóriatartalmát."
nem azért nem jó, hanem azért mert gabona, kevesebb benne a rost mint egy normális műzliben, vagy zabpehelyben. a műzlim 100 grammonként szerintem több kcalt tartalmaz mint ez a fitness baromság, és mégis jó fogyáshoz.
6/10 A kérdező kommentje:
És elmondanátok mi a neve annak amit ti esztek? Mertboltban egyszerűen nem találtam zabpelyhet.
2011. júl. 6. 10:44
7/10 anonim válasza:
Simán zabpehely a neve, általában a biopolcok környékére teszik a nagy szupermarketek (Interspar pl. oda), nem a gabonapelyhek közé.
8/10 bix válasza:
én ettem már a kilós tacsis műzlitől fölfele mindent. a teszkóban is a bio részlegen van amit én vettem régen, mostmár haver hozogatja, a szülei ilyen helyen dolgoznak, folyamat van olcsón utánpótlásom:D
9/10 anonim válasza:
Hát eléggé keresni kell, nálunk a Sparban a gabonapelyhek közt a legeslegalsó sorban van a zabpehely, aki nem négykézláb jár vagy nem tudja mit keres, észre se veszi.
Van egyébként zabpehelyből mindenféle bio márka is, jó drágán, de sokkal olcsóbb, ha az üzlet saját márkás termékét veszed meg, az is tökéletesen megfelel.
10/10 anonim válasza:
Mar 30%al kevesebb a cukor a Fitness gabonapelyhekben. Szoval szerintem reggelire nyugodtan eheted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!