Gabonapehely vacsorára?
Figyelt kérdés
Sose szerettem este olyan kaját enni ami laktatóbb, inkább csak annyit hogy legyen a gyomromban valami. Diétázok, szóval nem koplalok meg semmi, néha ha becsúszik ez meg az de nem fogyózom és teszem tönkre magam. Néha meg tudok enni mondjuk rántottát vacsorára de azt se igazán szeretem mert azzal jól tudok lakni utána meg nehezen alszom el mert órák elteltével is "tele" vagyok. Mostanában ha van itthon akkor gabonapelyhet eszek vacsorára, ez nagyon "rossz"? Mert cukros oké, de egy adaggal nem hiszem hogy belehalok-2010. nov. 6. 19:24
1/2 anonim válasza:
Szerintem inkább ne. Legalábbis azt az extrudáltat ne, nem csak a cukor miatt.
Én vettem natúr sima rozspelyhet meg zabpelyhet, amibe tényleg semmi nincsen, azt turmixolom össze tejjel, + vmi gyümölcs, és ezt szoktam enni sokszor.
2/2 anonim válasza:
nyugodtan eheted :) könnyű, mégis viszonylag laktató, főelg tejjel jó választás! én ne mcsak a natúrak a jók.. egy kis ízesítés sem tesz tönkre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!