Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Érdemes-e számolni a kalóriákat?

Érdemes-e számolni a kalóriákat?

Figyelt kérdés
Sok idő elmegy vele és nem tudom érdemes-e számolni őket. Mennyit kell elégetni h hatásos legyen a fogyás?Dupláját? vagy többet emnynit kell elégetni?
2009. márc. 29. 12:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Én úgy vagyok vele, hogy a kalóriát nem számolom, hanem fogyasztom :) ( Csak azért mert nem tudok hízni, 65 kiló vagyok hetedik éve!!!)

Konkrét számokkal fölösleges határozgatni, hogy most mennyit kell elégetni, pusztán azért, mert emberfüggő, hogy mekkora kalória értéket éget el, egy adott idő alatt.

2009. márc. 29. 13:12
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem szabad megszállottan számolni, de érdemes rá odafigyelni. Az általam fogyasztott élelmiszereknek körülbelül tudom az energiaértéket, és igyekszek nap 1000 kcal bevitel közelében maradni. Nekem ez így a sporttal együtt teljesen jól bevált.

Petranova

2009. márc. 29. 16:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is 1000kcal körül eszem egy nap. Egy idő után megszokja az ember, és számolni sem kell a kalóriát, kb-re lehet érezni, hogy mennyi az annyi. De persze előtte 1-2hétig azért nézegettem egy jó pár kalóriatáblázatot:)
2009. márc. 29. 20:20
 4/4 anonim ***** válasza:
NEM érdemes a kalóriát számolni tisztára felesleges
2009. ápr. 1. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!