Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 1 kilót híztam, és kb 1400...

1 kilót híztam, és kb 1400 kalóriát ettem tegnap. Ez hogy a pokolban lehet? Vagy ez csak víz?

Figyelt kérdés
az a helyzet hogy csináltam karfiol levest egy lábassal 500 gramm karfiolból, és 2 kanál rizs lisztel sűrítettem. nem volt benne semmi más, csak a karfiol , a 2 kanál rizsliszt, a só és a bors. 100 gramm karfiol= 30 kcal. akkor most mi van? mert ma egy kilóval többet mértem. mondjuk az is igaz hogy megettem az egész lábos levest. akkor most mi van? nagyon ki vagyok bukva:(
2011. júl. 3. 11:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Az van, hogy nem kell naponta nézni, mennyit fogytál. Ezzel csak felspanolod magad és tök ideges leszel. Hetente kellene csak mérlegre állni.

Egyébként sok minden lehet. Kevesebbet mozogtál tegnap, nem kakiltál vagy kisebbet, több vizet tartott meg a szervezet, mint máskor stb.

2011. júl. 3. 11:08
 2/5 A kérdező kommentje:
igen a szar idő miatt egy pár napja nem tudok rendesen mozogni.
2011. júl. 3. 11:09
 3/5 A kérdező kommentje:
viszont most felöltöztem rendesen és elindulok bicajozni. Ugyanis napi 1-2 órát szoktam , ha szép az idő. valami étrendet felírhatnátok. naponta megeszem egy doboz puffasztott búzát, abban 360 kalória van. és kell a szénhidrát gyanánt, meg a gyomromra, hogy ne fájjon. ez alap.
2011. júl. 3. 11:11
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
ertsetek mar meg hogy egyik naprol a masikra NEM LEHET 1 kilot hizni!!!! az csak viz ill. kaja ami benned van. hetente egyszer kell merlegelni akkor is reggel ehgyomorra wc utan.
2011. júl. 3. 11:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Voltál már egy egészségeset tojni kisszivem? Most komolyan. Kis ész, és rájössz, hogy nem ettél egy kiló kaját tegnap, tehát minden bizonnyal nem is hízhattál egy kilót. Vizet ittál, annak is van súlya. Most akkor, hogy is van ez? Jaa, logikaaaaa...
2011. júl. 3. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!