6 kg leadásához milyen diétát ajánlanátok?
Figyelt kérdés
170 cm vagyok és 58 kg, lány. Sok ruhámat nem hordom, mert van rajtam felesleg... Valami diéta, ami hamar hoz változást? Azért szeretnék gyors eredményt, mert nem vagyok sajnos kitartó, és ha nincs eredmény abba hagyom.2011. júl. 1. 17:55
1/2 anonim válasza:
Neked semmilyent. A súlyod teljesen ideális, -6 kilóval már nem lenne annyira az.
Mi az a sok felesleg ami van rajtad? Azért nem hordod a ruháidat, mert nem látod benne magadat szépnek, vagy mert kicsik rád? Hány éves vagy?
A sportot ajánlom neked, attól szép formás tested lesz, és nem mellesleg egészséges is, ami az ilyen-olyan villámdiétákról nem mondható el. :)
2/2 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok, és nem kicsik rám a ruhák. Csak néhány boltból kell M-eset vennem. Az oldalam környékén van rajtam szerintem felesleg. Tornáznom kéne tudom, de nehéz magamat rávenni...
2011. júl. 1. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!