26 kg leadásához ajánlanátok valami fogyókúrát? (Húst nem eszek, max. Halat)
én 30 kilot adtam le igaz 8 hónap alatt de leírom hogy miket ettem-azóta is ezekt eszem csak többet
reggeli szerintem nagyon fontos-így nem fogsz összevissza enni a nap további szakaszában szóval én ezeket ettem -figyeltem hogy azért legyen egy kis változatosság, mert ismerem magam hogy ha egyhangú lenne nem tartanék ki:)
na szóval:
reggeli:
teljes kiőrlésű sovány sajt+zöldség
teljes kiőlésű kenyér+főtt tojás+zöldség
teljes kiőrlésű kenyér+tonhal(sós lében)+zöldség
teljes kiőrlésű kenyér+zöldséges rántotta(olajspray, 1 tk olivaolaj)
teljes kiőrlésű kenyér+túrókrém zöldfűszeresen vagy körözött+paradicsom
zabpehely(natur müzli, cukormentes müzli stb)+tej/joghurt+gyümölcs
joghurt+gyümölcs+pufirizs/korpás keksz
gyümölcsturmix/zöldségturmix (gyümölcsturmixba zabkorpát tettem, zöldségturmixhoz 1 sz tk kenyér sajttal
tízórai: natur joghurt+gyümölcs
joghurt
gyümölcsök-saláta is akár
1-2 marék mag(sótlan mogyoró pl)
puffasztott rizs/korpás keksz+joghurt
pufirizs+zöldség+túrókrém, fűszeres vajkrémek
pufirizs+sovány sajt(mozzarella, sole, orda, tolnai, tolle stb)
ebéd: zöldségleves
másodiknak: főzelékek-feltétnek főtt tojás-pl spenóthoz, tökhöz, zöldséges fasírt(sütőzacskóba elkészítve) pl paradicsomos káposztához, sóskához, zöldbabfőzelékhez stb ( a főzelékektől se kell félni, megfelelően elkészítve bármit lehet enni)
rizs+gombapörkölt+zöldségsaláta
rizs+ halak(párolva/grillezve/roston sütve/sütőzacskóba sütve stb)+zöldségek
töltött cukkini(túróval, hallal, mozzarella sajttal, zöldségekkel)
párolt zöldségek,
rakott karfiol hallal, tojással
főtt tojás/mozzarella saláta
párolt gomba, párolt hüvelyesek-pl lencsesaláta
uzsi: joghurt/gyümölcs
vacsora: zöldségek, párolva, nyersen, sütve stb
halak, tojás, joghurt, kefír, szójaitalok, túró, cottage cheese, light sajtok, zöldségek túróval/körözöttel töltve, alma, répa, reszelt káposzta stb
mozgás, napi szinten mozgás-fokozatosan, nehogy túlterheld magad
kerüld a zsíros, cukros, fehérlisztes ételeket, sütiket, péksütiket, chipseket, üdítőket
lehet hogy ez nem valami jó étrend és sokan belekötnek, de igazából ez olyasmi életmódváltás is volt nekem egybe-azért nem olyan az ebéd hogy hal+saláta mert én azzal nem laktam volna jól, és nem is szeretem de én így összeállítottam, bevált és azóta is tartom, ja még anniy hogy zöldségkrémlevesek piritott mozzarella golyókkal nagyon finom-joghurttal kell behabarni, és úgy összeturmixolni
Utolsónak nagyon szépen köszönöm a választ!!!!!
A mozgás már megvan, hogy mit csinálok, csak önmagában lassan haladok vele. :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!