Mit csináljak? Nagyon kétségbe vagyok esve!
63 kiló voltam tavaly ijenkor. Szeptemberben elkezdtem fogyózni, november végére 55 lettem. Sokat mozogtam, ettem rendesen de csak olyan kajákat amik nem voltak hízlalóak. De olyan szinten, hogy egy almáról is 2x gondolkodtam hogy megegyem-e. Csak annyit voltam hajlandó enni, amennyire valóban szükségem volt. Februárra 49 kiló lettem, nagyon durván sovány.Mindenki aki nem látott enni( osztálytársaim, az anyámon kívül minden rokonom) mondta hogy egyek már valamit. Elmentem agyturkászhoz, ő azt mondta, hogy egyek többet és hízzak, vagy hájban vagy izomzatban.Nem szerettem enni, de ettem rendesen, megettem mindent amit a tányéromra raktak, de nem szerettem enni, a világért sem ettem volna repetát. Az édesség és a nasi szóba se jött.
Aztán ráeszméltem mennyire vékony vagyok. elkezdtem többet enni. Először csak gyümölcsöket, később már a reggeliadagjaimat is növeltem. néha-néha becsúszott egy lekváros péksüteény reggelire. Volt olyan is amikor végigjártam az összes pékséget, és mindnehonnan vettem valamit enni. Nagyon sokat eszem. Nemrég ettem meg fél kiló roszkenyeret, 30 db barackot.
A nagynéném akárhányszor találkozunk, mondja, hogy igazán ehetnék egy kis sütit, meg szerinte én szenvedek. Lehet hogy ez a baj? Hiányzik az édesség ezért eszem ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!