Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kétségbe vagyok esve. Valaki...

Kétségbe vagyok esve. Valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés
Szóval először is 15 éves lány vagyok.Nagyon elégedetlen vagyok a testemmel,de nyáron sikerült pár kilótól megszabadulnom,csakhogy ezt szépen visszaszedtem,sőőt,lehet h még felül is múltam a régebbi súlyomat....(47-re fogytam és most 53 vagyok/150 cm)de azt hiszem nem azért,mert rossz diétát választottam volna,hanem mert pár hónapja elkezdődött nálam az,hogyha úgy gondolom,hogy elrontottam egy napot a fogyókúra terén,akkor aztán már nem érdekel semmi,és szóóó szerint fullra eszem magam.....nem egyszer voltam már naggyon rosszul.És az a baj,hogy egyre többek az ilyen napok....nem tudom megállni ,hogy ne egyek! :S:S Persze tudom,hogy evésre szükség van,de ha egyszer elkezdem akkor tényleg nem megy abbahagyni.Az étel rabszolgája lettem.....az étel jelenti számomra az egyetlen örömöt az életben,mert van pár rossz dolog az életemben.:( És egyszerűen ételbe folytom a bánatom. Valaki kééééérem segítsen,vagy mondjon valamit ötletet,hogy hogyan tudnék nem-et mondani a túlevéseimre,hogyan tudnék mértéktartó lenni.....:| És kösziih hogy végigolvastátok :)
2010. okt. 18. 21:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek vannak gondjai.

Azzal, hogy zabálsz, és elhízol, csinálsz magadnak még egy gondot. Mi lenne, ha inkább sportba folytanád a bánatod?

2010. okt. 18. 21:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Hidd el hogy zöldséget is jó nassolni! Sőt sokszor lehet, hogy akkor is eszel ,hogyha elég lenne két pohár víz is. Nassolj nyersen répát, karalábét, idényzöldségeket.
2010. okt. 18. 22:08
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Próbálj erőt venni magadon és koncentrálj arra, hogy naponta többször keveset egyél és LASSAN. Nagyon jó kis gyümik vannak, amikből ehetsz mégsem hízol. (pl, alma, körte). A szőlő, banán is jó bár a mennyiségre vigyázni kell. És ha fogyózni akarsz , inkább diétázz, és néha merj enni olyat, ami után bűntudatod lenne. Mert egy jó diéta nem azt jelenti, hogy semmi olyat nem lehet enni, ami finom, vagy "kedvenc". (Különben jön a "nagy megvonásos zabálás") Csak ezt lehetőleg délelőtt edd, hogy legyen időd "ledolgozni". És persze igen, a mozgás. szobádban néhány mozdulat napi 10-15 percben és ez erőt is szabadít fel benned :)

2010. okt. 18. 22:10
 4/6 anonim ***** válasza:
lehet hülyeséget mondok de szerintem az 53 nem sok csak mozogni is kéne hozzá hogy formásodj nem?
2010. okt. 18. 22:26
 5/6 anonim válasza:
Átérzem a problémádat. A legfontosabb, hogy más örömforrást keress és ne az evést. Tűzz ki magadba egy célt, ami nem az evéssel kapcsolatos. Tanulmány, nyelvtanulás, kirándulni téged érdeklő helyekre, öltözködés. Amit kajára kapsz, azt spórold meg és otthon egyél zöldséget, húst. Ez cél legyen a Te magánügyed, ne mesélj róla. Az 53 kg még elfogadható, de ha természeteddé válik az evés nehéz lesz róla leszokni. Ha a rossz dolog megtörténik, beszéld meg a barátnőddel, menjetek sétálni. Beszélgess emberekkel. Programokat találj ki. Szerintem ezek jó dolgok. Bízom abban, hogy nem tartod butaságnak amiket írtam és használni fog.
2010. okt. 19. 11:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítséget :)....hasznosak voltak a válaszok.....és próbáloook változtatni,zöldséget nassolni,másra koncentrálni,és sportba folytani a bánatom.....tudom,hogy csak az eleje nehéz,de akkor nagyon :S
2010. okt. 19. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!