Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kérhetek olyan fogamzásgátló...

Kérhetek olyan fogamzásgátló tablettát amitől nem hízok?

Figyelt kérdés

van olyan, amitől fogyni is lehet akár?

mielőtt megköveztek: nem így akarok fogyókúrázni, de semmiképp nem akarok hízni tőle!

2011. jún. 29. 00:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem erről beszéltem/beszéltünk. Persze, hogy vannak, akik híznak tőle.

Azt próbáltam ecsetelni, (és még valaki utánam egyértelműbben leírta), hogy nem tudom megérteni, hogy 10 kg, hogyan mászhat fel az emberre. Az első 2-3 kg esetében már meg kellene tenni az elő lépéseket. Életmód vagy étrend váltás és társai. Vagy abba hagyom a gyógyszert és keresek valami más módot a védekezésre.

2011. jún. 29. 08:14
 12/16 anonim válasza:

Na akkor elmondom az én történetemet. Először 15évesen(már majdnem 16 voltam) kezdtem el szedni gyógyszert, mert nekem extrémen h*lyén jött meg mindig...pl volt olyan, hogy 1,5hónapig folyamatosan megvolt...utána meg több mint fél évig semmi és a nőgyógyász már csak ezzel tudta "megoldani". Semmivel sem étkeztem máshogy mint azelőtt és feljött rám 10kiló...igen mért nem tettem valamit az elején...mert az a 10kiló zsírban szerintem max 5-6kiló lehetett és mire jobban észrevettem ez volt a helyzet. Gyógyszert váltottam...elkezdtem éheztetni magam szó szerint..napi 500kcal. Tudom helytelen ma már nem így gondolkodom. Na ezt csináltam 2 hétig és nemhogy fogytam volna még 2 kilót híztam. Abbahagytam a gyógyszert...és mi történt? 1hét alatt 5 kilót fogytam. Utána pedig folyamatosan mentek le a kilók iga lassabban na meg persze edzés+diéta. Most megint szedek egy éve gyógyszert és emeltt szerencsére nem híztam...vagyis de 3 kilót de az az én hibámból volt. Azt a 3 kilót már leadtam szintén edzéssel+diétával. De azért, hogy ne hízzak meg ezzel a gyógyszerrel elég sokat kell szenvednem.Tehát amikor nem szedek többet is ehetek és sokkal könnyebben fogyok. Most abba is fogom hagyni, mert nyár végére elakarom érni az álomalakomat na meg sajnos vannak egyéb mellékhatásai is nekem.

19/L

2011. jún. 29. 08:45
 13/16 anonim ***** válasza:
úgy mászhat fel 10kg az emberre hogy a tabletta áldásos hatásai ellensúlyozták egy ideig, aztán úgy voltam vele hogy na jó ennyi volt, persze, mindenki észreveszi már az elején de van egy oka amiért szedni szokták.
2011. jún. 29. 09:35
 14/16 anonim ***** válasza:

Kérdező, a jól megválasztott tabletta nem hízlal, de tény, hogy nem segíti a fogyást. Kérni kérhetsz, csak nem tőlünk, nőgyógyásznak hívják. Ha elkezdesz hízni, visszamész és elmondod a problémádat, és nem hagyod magad lerázni azzal, hogy "egyél kevesebbet". Sajnos van ilyen doki, azt le kell cserélni.

Ha bekavar a hormondjaidba, lehet hízni tőle. Nem leszel éhesebb, nem eszel többet, mégis hízol.

Fogyni viszont nem fogsz.

3 éve nem szedtem tabit, és mikor fogyóztam, pontosabban kicsit jobban odafigyeltem, mit vacsorázom, gyorsan lementek a kilók. Most szedek tabit, de nem attól híztam vissza, hanem a sok kólától meg a lustaságomtól :), és bármit csinálok, nem mozdul a mérleg. Nem működik sem a korábban bevált update, sem a kalóriaszámolás. A tabira viszont még 2-3 hónapig mindenképpen szükségem van, így a fogyás marad őszre.

2011. jún. 29. 10:12
 15/16 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek a válaszát! :)
2011. jún. 29. 15:04
 16/16 anonim válasza:
Jó lenne ha létezne ilyen de szeirntem ez hülyeség, hogy az újaktól nem hízunk.. én egy elég új gyógyszert szedek, a Zoely-t. vékony voltam mindig. 4,5hónapja szedem és 7 kilót híztam. nem eszek többet mint máskor, de tény, hogy mindig jó étvágyam volt, de a családban mindenki gebe volt, ahogy énis.. félreértés ne essék, nem vagyok még így sem kövér, de kellemetlenül érzem magam 45kiló után, hogy már 52nél járok röpke 4,5 hónap alatt. Soha nem kellett tornáznom vagy fogyókúráznom, vagy éppen magamra parancsolni, hogy nem ehetsz többet. De félek, mostmár itt az ideje ennek is..
2012. okt. 29. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!