Nagyon kövér vagyok! Hogy fogyjak le?
163 cm és 47(!!!!!) kg vagyok :((
hogy fogyjak le? Mit sportoljak amitől gyorsan lefogyhatok?
13L
nem kövér vagy hanem beteg. 13 évesen kvára ne gondolkozz ilyeneken mert még csak most kezdődik majd a növésed minden szinten, nem is beszélve a hormonális változásokról, aminek alapvetően egy alacsony testzsír százalék jól betehet...
sportolj valamit, kérd meg a szüleidet hogy mehess táncolni vagy amit szeretsz, teljesen mindegy. akkor később se lesz gondod.
miért lenne önértékelési zavarom?? tényleg kövér vagyok!!
mondták is ..
akkor sztem elgépeltél vmit....
én 165 cm vagyok és 56 (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) kg és nem vagyok kövér. sőt.
takard ki az arcod, a hátteret akár paintben is és dobj fel egy képet...
nem hiszem hogy kövér lennél, egyébként meg ha 13 évesen ilyen magas vagy akkor simán 170 centi köré fogsz befutni pár éven belül...
neked diéta nem kéne, de a cukros üdítőket, energiaitalokat, stb kerüld, és kezdj el valamit mozogni. ne akarj 50 kiló lenni, mert ha elkezdesz még nőni akkor elég nagy gázban leszel...
csak a viszonyításhoz
én 14 vagyok idén júniusban töltöttem be szóval nincs sok különbség köztünk
én 163 cm és 54 kg vagyok és egyáltalán nem vagyok kövér inkább olyan "nőies" az alakom
szóval azt felesd el hogy kövér vagy aki pedig azt mondta hogy igen az csak irigy
a legjobb lenne ha tennél fel magadról egy képet
hülye vagy,már bocs.. xD 160 cm vagyok 47 kg-mal SEGÍTSÉG TÚLSÚLYOS VAGYOK omg. -.- xD Sose mondták rám,hogy dagadt vagyok ,sőt inkább,hogy sovány vagy pont jó. Te meg hozzám képest még soványabb vagy,tehát gebe. tessék megkaptad,most hízókúrázhatsz. :D Sok sikert hozzá.
13/L
képet azt majd talán felrakok de nme biztos mert nem tom feltenni amig nincs nállam a kértyaolvasóóm Xd
hízni meg nem akarok,mert volt egy időszak amikor télen tiszta rossz kedvem volt meg ott voltak ugye az ünnepek meg minden,és folyton bezabáltam mindenféle csokit,meg minden szart,és nagy nehezen,koplalásokkal sikerült visszafogynom az eredeti méretemre (46 kg)
most meg híztam 1 kg-ot :(
és máris kaptam a megjegyzéseket hogy kövér vagyok meg minden...és még a saját apám is azzal baszkurál hogy milyen kövér vagyok :S
és azt meg nme hiszem hogy az apám irigy lenne rám o.O
Apád hülye, ezt tőle örökölted.
Nem vagy kövér.
Én 160 vagyok és 50 kiló, és teljesen egészséges alakom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!