Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 15 éves vagyok, 160cm és 85...

15 éves vagyok, 160cm és 85 kg nagyon szégyellem hogy igy nézek ki, soha nem voltam kövér, abban kérek segitséget hogy fogyjak le? De minél előbb! Mert át kell mennem egy orvosi vizsgán hogy rendésznek mehessek.

Figyelt kérdés
várom a választ előre is köszönöm
2009. márc. 21. 20:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Diéta+torna+kitartás. Máshogy nem megy sajnos!
2009. márc. 21. 20:58
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia, nyugodj meg 15 éves vagy még javában változik a tested, arra figyelj nagyon, hogy mit és mikor eszel, mindenből kell enni, éédességbő is! csak figyelj arra h minden nap egyél gyümit, zöldséget, meg napi 3szor rendesen. És ami még nagyon fontos h mozogj! amennyit csak tudsz, kutyasétáltatás suli után...futás...bármi..

Ha rendészetire akarsz majd menni, nem muszály nagyon vékonynak lenned, tudom mik a követelmények, kb egy 15-20kilot kéne leadnod, utána nem baj ha visszaszeded, de mondjuk ott lesz mozgás bőven, nem kímélik az embereket :) Amúgy is van felvételi követelmény, futás, fekvő, felülés... arra nagyon készülj!! Ha tényleg nagyon ezt a pályát akarod akkor tényleg SPORT 1000-el amikor csak van egy kis időd! És azt ne csináld h koplalsz meg sportolsz mert az K.O. lesz a vége!! Aki sportol többet eszik ugyebár... Ne zsíros húst egyél hanem csirkemellet..ilyenekre figyelj!

Sok sikert!!!

2009. márc. 22. 13:29
 3/3 A kérdező kommentje:
kösszönöm a válasz elfogok járni sportplni mosmá csak e melet hogy suliba járok dolgozni is járok ugy hogy nem nagyon van szabad időm de mindent meg teszek mostmá
2009. márc. 22. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!