Tini lányok, miért akartok szinte a semmiből fogyni?
Azert csinaljak mert a ferfiaknak a szep vekony lanyok tetszenek. Nem a disznok.Hiaba jottok a hulye dumaval hogy a tv-bol latjak a modelleket.Nem igaz,csak a ferfiak nem allnak szoba egy kover lannyal.
Azért egy túlsúlyos lány, aki fogyni akar és egy normális testalkatú, sőt alultáplált, de mégis koplaló lány között rengeteg a különbség. Igen, a szép vékony lányok tetszenek a fiúknak. De a szép vékony lány nem egyenlő a csontvázzal. Nem azzal van baj, ha valaki karcsú akar lenni, de ezeknek a modelleknek, akikről beszélek kivan az összes bordájuk, betegesen soványok, és a 13-14 év körüli kislányok, akik leülnek a tévé elé őket látják, és azt hiszik, ez a normális. Nem is beszélve a rajzfilmekről, amiket manapság néznek a gyerekek, meg persze a Barbie babákról, ezektől a dolgoktól már az egész kicsi gyerekekben is az rögzül, hogy az ilyen testalkat ideális.
"Gondolom nem play boy fiuk voltak akik szoba alltak veled mar ne is haragudj. Zsak a foltjat."
Gratulálok, nem egyszerűen vagy gy*kér.
Én sem vagyok playboy, de átlagosan nézek ki, mint a többség, és nem szeretem a csontkollekciókat, legyen egy nőn mit fogni, a bordáin kívül is.
Nem azt mondom, hogy "dagadt disznó" legyen - 160 cm és 120Kg /bár az is lehet, hogy betegségtől kövér valaki/, de a magasság mínusz 95-105 az tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!