Miért van az, hogy mindenki tud fogyni csak én nem (fontos)?
155 cm-hez az 50 kg jó, nincs honnan fogyjál
kép rólad?
-napi 5x evés
-zsömle? ugyan már!
minta:
reggeli: 2-3 tk. kenyér, egy kis sov. túró, csmellsonka, kis zöldség VAGY 2-3 tojásból tojásrántotta light sajttal, zöldséggel VAGY zsírszegény tejben zabkása
tízórai: gyümölcs turmix, sima gyümölcs, ez is lehet mondjuk tojás, túró.
ebéd: csirkemell zöldségkörettel, barnarizzzel VAGY barnarizs bébirépával elkeverve, nagyon finom.
uzsonna: lehet még egy kis zöldség, pl répa
vacsora: 100-150 g sovány túró
Köszi de ennyit nem bírok enni.Nem véletlen nem eszek naponta ötször.Nem bírok.Reggelire tojásrántotta?Az igen...Hát ezt biztos, hogy kihagyom.
És az anyagcserém tökéletes.Naponta min. egyszer max. 3szor megyek wc-re.Nem értem ezzel sincs baj, akkor mivel van?Nem hiszem, hogy egy darab zsemle végzetes lenne a fogyókúrának.
Köszönöm a válaszokat!
beteg vagy az a baj. és nem csak te de a barátaid is. 50 kilósan dagadt? gratulálok.
a mozgásod nem elég intenzív, a kajád minden csak nem megfelelő, tanácsot nem fogadsz el, csak sápítozol. de tudod mit? egyél úgy ahogy most, fuss legalább napi 1 órát intenzíven, intervallumos osztással, és láss csodát. így is fogyni fogsz...
az már kit érdekel hogy miből és mennyit, de eleve nem vagy duci, ha tettél volna fel képet akkor többet lehetne mondani, de a melleidnek ints búcsút, mert az is zsírszövet, és mivel sanszos hogy máshol annyira nincs sok rajtad... onnan is fogyni fogsz látványosan (csak hogy tudd a legtöbb nő az axilla "alól" fogy, azaz a mell felső része tűnik el először, ha most szép telt... remélem a körtét szereted...)
extrém alacsony testzsíron pedig a menstruációval is lehetnek problémák, ha még fiatal vagy (<18) akkor elég rendesen megborulhat a hormonháztartásod ha lemész csont és bőrig...
mozogj sokat, reggel indíts valami szénhidrátossal (zabpehely és társai) este inkább fehérje már csak. mozogj sokat, aztán meglátod. de én kicsit magamba néznék előtte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!