Hogy van ez? Mindenki le tud fogyni de nem mindenki tud felhízni?!?!
Nem tud mindenki lefogyni bocsi, akinek hormonális problémái vannak, pajzsmirigybetegsége, az cs*szheti. De más genetikai betegségről is hallottam, amit kezelni sem lehet és már kisgyerekként kövér volt az illető..
Hízni is lehet csak meg kell kérdezni egy dietetikust, ki kell vizsgálni amúgy is, hogy véletlenül nem a pajzsmirigy túlműködése okozza-e ezt hogy nem tud az illető hízni.. Alulműködés, túlműködés egyaránt előfordulhat.
ugyanolyan nehéz hízni, mint fogyni, csak egyik fél se látja a másik oldalt, és persze úgy könnyű dumálni.
Próbálnák ki a hízni-vágyók egy hétig, hogy kontrolláltan étkezzenek, de az egészséges legyen, semmi, cukros-zsíros-finom bűnözős, és hogy akkor is menjenek ki futni két kört, ha mondjuk hulla fáradtak, semmi erejük hozzá, na akkor már nem sírna annyira a szájuk, hogy jajj szegények azt ehetnek össze-vissza, amit akarnak, és közben egy deka nem megy fel rájuk.
Másik oldalról viszont a hízni-vágyók sem cseszegetnék a fogyni akarókat, ha tudnák milyen nehéz, még egy plusz falatot lenyomni, akkor, amikor így is teljesen tele van az ember. Ők ugyanúgy nem bírnék azt sem, csak azt gondolják, milyen könnyű ez, amikor ők bármit megadnának, hogy összevissza ehessenek. Persze egy idő után nekik is elegük lenne.
Mind a két oldalnak megvan a nehézsége, és a pozitívuma is. De mind a fogyás, és mind a hízás lehetséges, csak akarni kell. Ha valaki igazán csinos, formás akar lenni, akkor igen is vállalja a nehézségeit is.
Igenis menjen ki futni, ha nincs kedve, igenis álljon le a zabával kocka csoki után.
Igenis egye meg azt a plusz szelet húst, azt a plusz adag rozst, ha fontos a számára tökéletes alak elérése.
Nem itt kell panaszkodni, hogy a másiknak mennyivel könnyebb..
Sőt!!! Még azoknak is sikerülhet, akik anyagcsere-problémákkal küszködnek! Tenni kell, nem pedig kifogásokat keresni..
Egy nagyon jó ismerősömnek túltermel a pajzsmirigye, és ezért nagyon gyors az anyagcseréje, lány létére a normális adag kcal bevitel kb 3500-nál mozog. Mikor megismertem nagyon vékony volt, a bmi-je a 17-es alatt volt, fiús alakja volt. Aztán egyszer megelégelte. Tudatosan többet evett, ami tekintve, hogy így is rengeteget kellett ennie nagyon nehéz volt neki. 1 év telt el azóta, 6 kg-ot hízott, és bár így is vékonyabbnak számít, de de már van rajta valami, és nagyon szép nőies alakja lett!
És számtalan példa van a világban az ellenkezőjére is, amikor túlsúlyos embereknek alul működik a pajzsmirigyük, és mégis képesek lefogyni.
Nehezebb, de abszolút teljesíthető.
Hagyjuk a kifogásokat, nem itt írogatni kéne, hogy "jajj de hát én erre és erre vagyok hajlamos"
inkább emeljétek fel a seggeteket, és fussatok két kört, vagy menjetek ki és tömjetek be egy nagy szendvicset.
Lehet lepontozni, attól még nem lesz igazatok, és képzeljétek, jobb alakotok s lesz tőle.
Így igaz akkor is le lehet fogyni ha valakinek ilyen betegsége van..de kegyetlenül nehéz.
De még mindig van olyan emellett, akinek más betegsége van, olyan, amit nem lehet gyógyítani és egyszerűen ha alig eszik, is kövér az illető. Mondjuk ilyen különleges betegségek annyira nagyon nem fordulnak elő (szerencsére)..
De tényleg szerintem a hízni vágyók is igazán megérthetnék a fogyni vágyókat, és fordítva, nem cseszegetni kéne egymást..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!