Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Joghurt diéta. Szerintetek?...

Joghurt diéta. Szerintetek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok. Az utóbbi két év alatt kicsivel több, mint 20 kg-ot fogytam. Volt egy időszakom amikor igen keveset ettem, de leginkább a sok mozgás eredménye a fogyás. Most 61-62 kg körül vagyok, és 172-173 centi magas. A hasamon szerencsére már nincs semmi felesleg, de szeretnék még néhány kilót fogyni combról és fenékről. (ennek elérése érdekében napi 1 órát szoktam biciklizni)

Mindig is szerettem volna egy ilyen néhány napos kúrát, vagy diétát kipróbálni. Megtaláltam a neten a joghurt diétát.

[link] Ezt az étrendet szeretném követni. (mondjuk hétfőtől)

De félek attól, hogy ha végig csinálnom, akkor utána a többszörösét fogom visszahízni annak, amit leadtam... :(

Merjem kipróbálni szerintetek?

És ha igen, hány napig? Mert 3-5 nap között lehet ezt folytatni.

Illetve a másik kérdésem, hogy a biciklizést hanyagoljam? Mármint mivel ezek a kaják nem igazán kalória bombák...

Maradhatok a napi 1 óra bicajozásnál?

Előre is köszönöm a válaszokat!! :)

2011. jún. 25. 13:44
 1/8 anonim ***** válasza:

Miért szeretnéd kipróbálni? Az a baj, hogy ez naponta kb. 800 kalória, amit itt írnak, és nem csak hogy nem egészséges, még értelmetlen is. Főleg, hogy teljesen tökéletes a súlyod, az alakodat pedig tényleg csak sportolással érdemes módosítani. Talán aerob edzés mellett pár súlyzós edzést is beiktathatsz, így jobban formálódsz.

Ne próbáld ki ezt, inkább néhányszor biciklizés helyett/mellett kocogj 40-45percet (ha bírod), sokkal többet használ :) Sok sikert.

2011. jún. 25. 14:15
 2/8 A kérdező kommentje:

Mindig is szerettem volna kipróbálni egy ilyen jellegű diétát/kúrát. :) Régebben gondolkodtam a 3 napos almakúrán is, csak aztán letettem róla, mert mondták, hogy utána többet fogok visszahízni, mint amennyit leadok... :)

Hááát... a futás nem igazán a zsánerem, mindig is utáltam futni, mondjuk 2-3 hónapja volt egy időszakom, amikor napi rendszerességgel kb. másfél hónapig futottam minden nap kb. 20 percet. Több nem igazán megy nekem... :)

2011. jún. 25. 14:53
 3/8 anonim ***** válasza:
semmi szükséged hülye koplalókúrákra, a testtömeged rendben van, csináld a napi 1 óra bringát és szép formás leszel 1-1,5 hónap múlva, de egyél rendesen
2011. jún. 25. 14:55
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)

És szerintetek elég 1 óra bicaj ahhoz, hogy fogyjak, ha normálisan eszek nap közben? Tehát nem zabálok, nem eszek édességeket, de nem is koplalok...

Vagy csak ahhoz elég, hogy formában tartsam magam?

2011. jún. 25. 15:02
 5/8 anonim ***** válasza:

na mégegyszer

1 nem kell fogynod

2 elég 1 óra bringa per nap, hogy szép csinos és formás legyél...

2011. jún. 25. 15:05
 6/8 A kérdező kommentje:
oookééé :D Köszöntem mégegyszer! :D
2011. jún. 25. 15:08
 7/8 anonim válasza:

Én két hét alatt fogytam vele 5 kilót.

Szeretem a joghurtot és nem undorodtam meg tőle, a kefírt soha nem tudtam megenni nekem irtózatos hasmenésem van tőle.

Mást is ehetsz hozzá, de én főleg élesztőmentes zsidó laskát ettem, egy-két körte, csirkemell, sonka, egy falatnyi kecskesajt, paradicsom.

Én is 170/ 60 vagyok és az ideális nekem 54 kiló úgyhogy még van hátra a diétából.

Gyűlölöm a kövérséget!!!!

2011. aug. 27. 15:53
 8/8 anonim válasza:

Ja és valamennyit tornáztam, súlyzóztam, szobabicikliztem, de diéta nélkül nekem a torna - önmagában - sz@@t sem ért.

Azért híztam fel 54-ről, 73 kg-ra :-((, mert láncdohányos voltam és leszoktam...

Egyik sem és másik sem jó.

Bárhogy próbáltam, nem tudtam fogyni, pedig elég sokat rohangálok jogász vagyok. Fel le a lépcsőkön gyalog, mert a liftet utálom és semmi eredménye nem volt.

2011. aug. 27. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!