Joghurt diéta. Szerintetek? (bővebben lent)
17 éves lány vagyok. Az utóbbi két év alatt kicsivel több, mint 20 kg-ot fogytam. Volt egy időszakom amikor igen keveset ettem, de leginkább a sok mozgás eredménye a fogyás. Most 61-62 kg körül vagyok, és 172-173 centi magas. A hasamon szerencsére már nincs semmi felesleg, de szeretnék még néhány kilót fogyni combról és fenékről. (ennek elérése érdekében napi 1 órát szoktam biciklizni)
Mindig is szerettem volna egy ilyen néhány napos kúrát, vagy diétát kipróbálni. Megtaláltam a neten a joghurt diétát.
[link] Ezt az étrendet szeretném követni. (mondjuk hétfőtől)
De félek attól, hogy ha végig csinálnom, akkor utána a többszörösét fogom visszahízni annak, amit leadtam... :(
Merjem kipróbálni szerintetek?
És ha igen, hány napig? Mert 3-5 nap között lehet ezt folytatni.
Illetve a másik kérdésem, hogy a biciklizést hanyagoljam? Mármint mivel ezek a kaják nem igazán kalória bombák...
Maradhatok a napi 1 óra bicajozásnál?
Előre is köszönöm a válaszokat!! :)

Miért szeretnéd kipróbálni? Az a baj, hogy ez naponta kb. 800 kalória, amit itt írnak, és nem csak hogy nem egészséges, még értelmetlen is. Főleg, hogy teljesen tökéletes a súlyod, az alakodat pedig tényleg csak sportolással érdemes módosítani. Talán aerob edzés mellett pár súlyzós edzést is beiktathatsz, így jobban formálódsz.
Ne próbáld ki ezt, inkább néhányszor biciklizés helyett/mellett kocogj 40-45percet (ha bírod), sokkal többet használ :) Sok sikert.
Mindig is szerettem volna kipróbálni egy ilyen jellegű diétát/kúrát. :) Régebben gondolkodtam a 3 napos almakúrán is, csak aztán letettem róla, mert mondták, hogy utána többet fogok visszahízni, mint amennyit leadok... :)
Hááát... a futás nem igazán a zsánerem, mindig is utáltam futni, mondjuk 2-3 hónapja volt egy időszakom, amikor napi rendszerességgel kb. másfél hónapig futottam minden nap kb. 20 percet. Több nem igazán megy nekem... :)

Köszi a válaszokat! :)
És szerintetek elég 1 óra bicaj ahhoz, hogy fogyjak, ha normálisan eszek nap közben? Tehát nem zabálok, nem eszek édességeket, de nem is koplalok...
Vagy csak ahhoz elég, hogy formában tartsam magam?

na mégegyszer
1 nem kell fogynod
2 elég 1 óra bringa per nap, hogy szép csinos és formás legyél...
Én két hét alatt fogytam vele 5 kilót.
Szeretem a joghurtot és nem undorodtam meg tőle, a kefírt soha nem tudtam megenni nekem irtózatos hasmenésem van tőle.
Mást is ehetsz hozzá, de én főleg élesztőmentes zsidó laskát ettem, egy-két körte, csirkemell, sonka, egy falatnyi kecskesajt, paradicsom.
Én is 170/ 60 vagyok és az ideális nekem 54 kiló úgyhogy még van hátra a diétából.
Gyűlölöm a kövérséget!!!!
Ja és valamennyit tornáztam, súlyzóztam, szobabicikliztem, de diéta nélkül nekem a torna - önmagában - sz@@t sem ért.
Azért híztam fel 54-ről, 73 kg-ra :-((, mert láncdohányos voltam és leszoktam...
Egyik sem és másik sem jó.
Bárhogy próbáltam, nem tudtam fogyni, pedig elég sokat rohangálok jogász vagyok. Fel le a lépcsőkön gyalog, mert a liftet utálom és semmi eredménye nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!