Tudom, hogy nem egészséges, de ezzel sikerülne elérnem?
Figyelt kérdés
Szóval a sztori:
Kaptam egy lehetőséget, hogy kimehetek Londonba. Viszont kb 7 kilót le kéne adnom, mert a hasam hiába lapos, ha a combjaim óriásiak. Nomeg a fenekem! Napi 1 órás úszás, +bicikli, plusz ha gyümölcsöket meg joghurtokat eszek csak, szerintetek hatásos módszer, hogy egy-két hónap alatt lemenjen az a hat-hét kiló?
2011. jún. 23. 00:16
1/6 anonim válasza:
háát végülis a célhoz jó lehet, bár én semmiképp se ajánlanám.
Plusz ha nem akarod londonban felszedni már az első nap amit leadtál akkor ott is kell folytatnod ezt a "diétát"
2011. jún. 23. 00:34
2/6 anonim válasza:
egészséges táplálkozással, mozgással heti -1 mínusz az ideális, tehát két hónap alatt 8 kilót tudsz egészséges kereteken belül fogyni. nem egészségesen meg még többet.
2011. jún. 23. 00:52
3/6 anonim válasza:
Ha tényleg fontos neked a dolog,akkor usgyi egy személyi edzőhöz,vázolod neki a szitut,rövid idő formába hoz és kapsz tőle étrendet is.
A fehérje kihagyása/csökkentése meg a legrosszabb gondolat.
Lefogyhatsz így is persze,de a telesz-art zokni külső ebben az esetben garantált.
2011. jún. 23. 01:00
4/6 anonim válasza:
Gyümölccsel nem a legjobb módszer,tele van szénhidráttal,cukorral!
2011. jún. 23. 08:08
5/6 anonim válasza:
Nem a legjobb módszer, főleg úgy, hogy nem kéne koplalnod sem, hogy ezt leadd. Javaslom vezess naplót a bevitt kalóriákról (igen mindenről még egy fél almáról is). Nem tudom most hány kg vagy illetve milyen magas így csak vaktába tudom mondani, hogy 1600kcal lődd be kb.
2011. jún. 23. 08:11
6/6 anonim válasza:
Még ha kövér is lennél,hidd el Londonban ez fel sem tűnne! Hihetetlen hogy mennyi ott a kövér ember. Eszméletlenül zsírosak ott az ételek.Még a sima salátákat is cukrozzák. Majd nagyon kell figyelned hogy kinnt el ne hízz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!