Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá magam a diétára?

Hogy vegyem rá magam a diétára?

Figyelt kérdés
Kezdek elhízni, mindne nap egy csomót eszem, azt gondolo közben ,hogy majd csak lemegy, aztán jönnek a kilók.Mit tegyek, Nézzek képeket kövér emberekről?
2009. márc. 24. 18:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Először is, fejben kell eldöntened, hogy mit szeretnél. Kövér emberek helyett olyan emberekről nézz képet, akikhez te is szeretnél hasonlítani! Tűzz ki egy reális, elérhető célt, azonban olyat, amiért meg kell küzdeni! (Pl. fél év alatt megszabadulok 20 kg-tól, vagy két számmal kisebb ruhát szeretnék hordani, esetleg lefogyok, hogy a kollagenőt hadd egye az irigység!) Utána olvass, nézz utána, hogyan is lehet ezt megvalósítani! Szerezz egy lelki társat, egy edzőpartnert, azonban csak olyan embert válassz, aki legalább olyan elhatározott, mint te, másképpen csak kolonc lesz a nyakadon! Ha ez megvan, vágj bele, és addig ne állj meg, amíg el nem éred a célt! Fontos: tűzz ki egy kellőképpen nagy jutalmat is, ami siker esetén a tiéd lehet! (Új ruha, utazás, ékszer, bármi!) Ha útközben elbizonytalanodnál, ez emlékeztetni fog arra, miért is vágtál bele és miért küzdesz. Nekem ezek az ötleteim!
2009. márc. 24. 18:29
 2/8 anonim ***** válasza:

Nézz a tükörbe!

Próbáld fel régebbi ruháidat, amiket nagyon szeretsz!

Gondolj arra, hogy pár hónap és nyár, strand, kevés ruha stb:) Nekem ezek váltak be. Én nem gondolkoztam rajta hetekig, eldöntöttem egyik este, még utána nézelődtem pár dolognak aztán uzsgyi:) Már fogytam 5öt:) még van 8:) (5hét alatt)

2009. márc. 24. 19:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Ja és azt kihagytam, hogy ne legyél türelmetlen!!! Inkább lassabban fogyj de akkor zsírból, mint hogy leépítsd az izomzatod! Mert akkor ha abbahagyod a fogyit, egyböl visszajönnek a kilók! Heti 05-1kg fogyás a reális!
2009. márc. 24. 19:48
 4/8 A kérdező kommentje:

nekem kb 5 kg-ot kellene fogynom.de te (második válaszadó) hogy fogytál le?Miknek néztél utána?Nehéz volt?

Csak mert mág suliba járok, és ha nem eszem, akkor nem fog menni a figyelés, amit most nagyon kéne.Laktató ételeket kéne ennem, de nem tudom mit.Néha nagyon megéhezem, és akkor teljesen elgyengülök, de nem akarok enni.Szóval most mi legyen?

2009. márc. 25. 20:32
 5/8 anonim ***** válasza:

2. vagyok:)

A 90 naposat csinálom, deközben a kalóriákat is számolom. Nekem bejött a délelötti gyümölcsevés, és a gyümölcsnapokat is elég jol birom. Tavaly 1000-1100kcal bevitele mellett fogytam 78-ról 71re, és háromnegyed év alatt csak 3kg jött vissza (ebbe bennevolt a karácsonyi zabálás:D és még egyéb ünnepek). Sportolni még komolyabban nem kezdtem el, csak amennyit mozgom az adott nap, annyi a sportom:) Én is suliba járok, és nem éhezem. Nem szabad éhezni! Jól irtad, mert akkor nem tudsz koncentrálni. 2-3ig vagyok bent, addig megeszem 2-3 almát v 1 banánt 2 narancsot stb. Hazajövök, akkor eszem főtt kaját, majd még 5-6felé egy kis uzsi, ez csak pár falat, és a vacsit próbálom 7körülre tenni. Nekem ez a diéta ugyanugy bejön mint a kalóriaszámlálgatós, talán egy kicsit jobb, mert tartanom kell 4naponta gyümölcsnapot, egyébként meg nem biztos hogy tartanák csak ugy magamtól. Bár annyira megtetszett, hogy ha vége a 3 napnak akkor tartok heti egyet:) Egyébként ha viszel ételhordóba normális kaját, nem fornettit meg egyéb hizlaló kajákat eszel, akkor talán jobban is laksz tőle, és még hizni sem fogsz. De ne sokat gondolkozz azon , hogy majd mikor kezded el, meg hogy birod e majd csinálni! Kezd el és kész, nyáron nehezebb lenne, mert több a csábítás (legalább is szerintem, a lángos, a jégkrém és még egyebek:D ) De ugyanakkor ne siettetsd a dolgot, én sem vagyok elkeseredve pedig még kéne 7et fogynom nyárig. Talán meg lesz, de ha nem, akkor sem baj, majd meglesz egyszer:) És amugy mennyit szeretnél fogyni? Bátoritgatlak én ha gondolod:)))

2009. márc. 25. 22:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Jajj bocsi, látom, 5kiló. És most mennyi vagy? És milyen magas?
2009. márc. 25. 22:39
 7/8 A kérdező kommentje:
155 cm körül, és 45 kg
2009. márc. 26. 22:31
 8/8 anonim válasza:

"155 cm körül, és 45 kg"

"kezdek elhízni"

MI A F*SZOM??! 45 kilósan hova diétázol?!!!

Anorexiás...

2011. márc. 27. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!