Hogy vegyem rá magam a diétára?
Nézz a tükörbe!
Próbáld fel régebbi ruháidat, amiket nagyon szeretsz!
Gondolj arra, hogy pár hónap és nyár, strand, kevés ruha stb:) Nekem ezek váltak be. Én nem gondolkoztam rajta hetekig, eldöntöttem egyik este, még utána nézelődtem pár dolognak aztán uzsgyi:) Már fogytam 5öt:) még van 8:) (5hét alatt)
nekem kb 5 kg-ot kellene fogynom.de te (második válaszadó) hogy fogytál le?Miknek néztél utána?Nehéz volt?
Csak mert mág suliba járok, és ha nem eszem, akkor nem fog menni a figyelés, amit most nagyon kéne.Laktató ételeket kéne ennem, de nem tudom mit.Néha nagyon megéhezem, és akkor teljesen elgyengülök, de nem akarok enni.Szóval most mi legyen?
2. vagyok:)
A 90 naposat csinálom, deközben a kalóriákat is számolom. Nekem bejött a délelötti gyümölcsevés, és a gyümölcsnapokat is elég jol birom. Tavaly 1000-1100kcal bevitele mellett fogytam 78-ról 71re, és háromnegyed év alatt csak 3kg jött vissza (ebbe bennevolt a karácsonyi zabálás:D és még egyéb ünnepek). Sportolni még komolyabban nem kezdtem el, csak amennyit mozgom az adott nap, annyi a sportom:) Én is suliba járok, és nem éhezem. Nem szabad éhezni! Jól irtad, mert akkor nem tudsz koncentrálni. 2-3ig vagyok bent, addig megeszem 2-3 almát v 1 banánt 2 narancsot stb. Hazajövök, akkor eszem főtt kaját, majd még 5-6felé egy kis uzsi, ez csak pár falat, és a vacsit próbálom 7körülre tenni. Nekem ez a diéta ugyanugy bejön mint a kalóriaszámlálgatós, talán egy kicsit jobb, mert tartanom kell 4naponta gyümölcsnapot, egyébként meg nem biztos hogy tartanák csak ugy magamtól. Bár annyira megtetszett, hogy ha vége a 3 napnak akkor tartok heti egyet:) Egyébként ha viszel ételhordóba normális kaját, nem fornettit meg egyéb hizlaló kajákat eszel, akkor talán jobban is laksz tőle, és még hizni sem fogsz. De ne sokat gondolkozz azon , hogy majd mikor kezded el, meg hogy birod e majd csinálni! Kezd el és kész, nyáron nehezebb lenne, mert több a csábítás (legalább is szerintem, a lángos, a jégkrém és még egyebek:D ) De ugyanakkor ne siettetsd a dolgot, én sem vagyok elkeseredve pedig még kéne 7et fogynom nyárig. Talán meg lesz, de ha nem, akkor sem baj, majd meglesz egyszer:) És amugy mennyit szeretnél fogyni? Bátoritgatlak én ha gondolod:)))
"155 cm körül, és 45 kg"
"kezdek elhízni"
MI A F*SZOM??! 45 kilósan hova diétázol?!!!
Anorexiás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!