Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a véleményed erről? Segítenél?

Mi a véleményed erről? Segítenél?

Figyelt kérdés
3 hónapja járok kondi terembe és egy deka nem sok annyi nem ment le rólam,csak vékonyabb lettem...súlyzókkal eddzek, 14 darab/ 4 sorozatot csinálok mindenből. Mi lehet a baj, amiért nem indul meg a fogyás?
2011. jún. 22. 16:21
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha vékonyabb lettél, akkor mi a gond? Ne a mérleget nézd már. Az izomnak is van tömege.
2011. jún. 22. 16:25
 2/10 A kérdező kommentje:
Jó, értelek de azért az mégis csak ciki, hogy 100kg-ról, nem mutat a mérleg mínuszba egy grammot sem...
2011. jún. 22. 16:28
 3/10 bix ***** válasza:

a hírtelen terhelésre (gondolom nem mozogtál eddig sokat) az izmokat elkezdte feltölteni agresszíven a szervezet, vizet is visszatart, plusz van egy "kezdő szindróma" amikor a test még tud izmot építeni és zsírt bontani, bár ez minimális és max 1 hónap.

én a helyedben azért intervallumos kardiót erőltetnék a súlyzós edzés helyett, hatékonyabb

2011. jún. 22. 16:29
 4/10 A kérdező kommentje:
Ha súlyzós eddzést csinálok, akkor lehet egyáltalán fogyni? Vagy csak átalakítom a testem tömegnöveléssel?
2011. jún. 22. 16:30
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszi bix!

Pont egyszerre írtunk...azért érdekelne, mert a konditeremben dolgoznak személyi edzők és az egyik azt mondta, hogy ha rendesen csinálom a súlyzós edzést, akkor augusztus végére lemehet -20 kg...

2011. jún. 22. 16:34
 6/10 anonim válasza:
Aerob edzés kell neked: fuss, válts át biciklire stb
2011. jún. 22. 16:35
 7/10 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem ,hogy hogyan? kb 2,5 hónapig kardióztam, de az sem moccantott a súlyomon semmit. Lehet, hogy halál szarul csinálok valamit? Azt nem mondom, hogy sosem eszem pékárút, de oda szoktam figyelni, hogy módjával fogyasszam a kcl-t.
2011. jún. 22. 16:36
 8/10 bix ***** válasza:

te bizony jelentősen alulbecsülöd a kcal fogyasztásodat. javaslom a naplót, és csak olyan terméket vegyél amin fel van vésve a kcal érték, vagy ha főzöl akkor kcal.hu és alapanyagonként nagyságrendileg össze tudod lőni...

2.5 hónap kardió mellett ha nem ment le súly, akkor 2 dolog lehet.

1: valamit nagyon elrontottál a mozgásban, nem volt elég hosszú, vagy intenzív

2: túl sok kcal-t vittél be.

ennyi. más nem lehet. ha kevesebb a bevitt kalória mint az elégetett fogynod kell... kérdés hogy miből, ha elég a fehérje akkor zsírból inkább, ha nem akkor izom is épül le.

a személyi edzőnek igaza van, le lehet adni 20 kilót, de ahhoz legalább 20 hét kell normális mozgással is, ami ennél jelentősen gyorsabb az vagy kamu vagy nem egészséges. súlyzós edzés nagy intenzitással magas ismétlésszámmal használható valamire, de mint mondtam a kardiózás jelentősen hatékonyabb (nincs a gyakorlatok között pihenőidő...)

2011. jún. 22. 17:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Hm vagy lehet hogy valami orvosi probléma van pajzsmirigyel vagy hormonokkal az is gátolhatja a fogyást.Ha csökentett kalória és intenziv edzés melett sem fogy az ember akkor ott valami probléma van...irány a doki
2011. jún. 22. 18:22
 10/10 A kérdező kommentje:
Oké, értettem! Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat, jobban fogok figyelni a mozgásra, evésre!
2011. jún. 22. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!