Ez a sulynovekedes izomnovekedes miatt van, vagy csak szimplan hizas?
Figyelt kérdés
Nagyon vekony no vagyok/voltam. 178 cm magas, 57 kg. Mar ez nem nezett ki valami jol, mert ami volt rajtam az lotyogott is.
Kb 2 honapja elkezdtem alakformalo tornazni heti 5-6 alkalommal rendszeresen, odafigyeltem, hogy tobb feherjet egyek.
Eszrevehetoen sokkal izmosabb a combom, fenekem, hasam, kemenyebb lett a testem.
Centiben nem valtozott semmi: derek 61-62, csipo 90, comb 50 cm.
Ma merlegrealltam es 61 kg vagyok, azan negy kilo jott fel.
Ez lehet mind izom, vagy csak szimplan hizas?
De ha hizas lenne, akkor centiben is nottem volna, nem?
2011. jún. 21. 19:34
2/3 anonim válasza:
izom!
én is így jártam. :) csak én március óta futóedzést végzek, plusz egy pici hasizom, és súlyzózás van a végén, látványos a változás, sokat fogytam, de a súlyom ugyanannyi! :D
3/3 anonim válasza:
elso honapokba enis eszre vettem 3 kilot hiztam izomban de aztan orulok ha 1 evben 4,5 kilo izmot feltudok szedni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!