Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az jó, ha kezdetben csak napi...

Az jó, ha kezdetben csak napi 20-25 percet kocogok és minden nap tornázok?

Figyelt kérdés

5-6 kg-t szeretnék fogyni, de egyenlőre még nem bírok többet kocogni. Csütörtökön kezdtem a fogyókúrámat, csütörtökön 1,5 km-t futottam és 1 km-t sétáltam gyors tempóban. Hétvégén nem voltam itthon, nem is futottam. Ma reggel már 2,5 km-t futottam és 1 km-t sétáltam gyors tempóban (futás után, levezetésnek). Futás előtt bemelegítek, utána nyújtok.

Reggelente szoktam menni kocogni és esténként tornázok itthon (comb, fenék, hasformáló gyakorlatokat végzek bemelegítéssel kezdve, nyújtással befejezve).

Ér valamit, ha kezdetben csak 20-25 percet kocogok és fokozatosan emelem az időtartamot (ezzel párhuzamosan a táv is nő majd)??

16/L

2011. jún. 21. 10:03
 1/2 bix ***** válasza:

az állóképesség fokozatosan javul ne ess kétségbe.

a mozgás elég lesz, ha odafigyelsz a kajára is akkor nagy gond nem lehet

2011. jún. 21. 10:04
 2/2 A kérdező kommentje:

Az étkezéssel nincs gond. Tudom, hogy mit mikor és mennyit egyek, folyadékmennyiség is stimmel. Egyébként az adataim: 161 cm és 60 kg vagyok.

Köszönöm:)

2011. jún. 21. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!