Mióta fogyóztok? Milyen módszerrel? Lett erdménye? Korotok? Magasság? Méretek? :D
Figyelt kérdés
2011. jún. 20. 14:56
1/2 anonim válasza:
sziaaa,
január óta fogyózok. akkor 80 kg voltam.(183 cm)
azóta 10 kg ot adtam le a dukan diétával.:) tényleg nem rossz diéta.most vagyok 70 kg.mondjuk még szeretnék egy 5-8 kg ot leadni. mostanában mondjuk kicsit hanyagoltam sajnos,mert folyton ünnepek vannak, na meg palacsinta,FAGYI:D viszont az a jó ebben a diétában,hogy mostanában ugyan gyakran megszegem,ennek ellenére a súlyom nem igazán növekszik,mondjuk nem is csökken.:D
de nem sokára újra belevágok.:D sokat sportolok pluszban.heti 3 röplabda,heti 4-5 futás,heti két torna+ minden reggel és este erősítek.:) te fogyni szeretnél?vagy te is most foigytál le,?korod?súlyod?magasságod?
16/L
2/2 anonim válasza:
Na szóval én 4 évvel ezelőtt "fogyóztam" akkor futást, súlyzózás kombóval + helyes étrenddel fogytam 30kg-ot. Ma erőedzéssel foglalkozom, nem érdekel hány kg vagyok lényeg, hogy minél erősebb legyek (testépítéssel foglalkoztam fogyás után 3 évig, 1 éve erőedzéssel). Most 20kg-al vagyok több mint amikor lefogytam, jelenlegi pillanatban 11,7%-os a testzsírszázalékom. 20 éves leszek augusztusban, 176 cm magas vagyok. Milyen méret? :D Szerintem nincs baj a kukimmal legalábbis eddig nem volt rá panasz XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!