Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne olyan alakom,...

Hogyan lehetne olyan alakom, mint a képen látható lánynak? (Kép rólam is)

Figyelt kérdés

Még sosem fogyókúráztam, nem is volt rá soha szükségem, mért jó a genetikám, 7 éve sportolok, de valahogy nem tetszem magamnak. Voltam már ennél vékonyabb is, de akkor is mindent ugyanígy csináltam, viszont akkor sem éreztem jól magam. Leginkább a lábaim nem tetszenek, mert "vastagok", de a derekam is lehetne feszesebb.

176 cm/59 kg

Így nézek ki:

[link]

(Mielőtt bárki is azt mondaná, hogy nincs mellem, gondoljon bele, hogy arról nem tehetek, hogy kicsik, és nem is tudok rajta természetes úton változtatni.)

Ilyen alakot szeretnék:

[link]

[link]

[link]

Szerintetek mit kéne csinálnom, hogy sikerüljön?

Előre is köszönöm a válaszokat!

16/L

2011. jún. 20. 00:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
a kifutós modellek nagyon leharcoltak... :-S ha az akarsz lenni, bemész egy ügynökséghez, megmondják hogy fogyj még egy olyan 8-10kg-ot és jó leszel. ha nem, csak hasonlítani akarsz hozzájuk akkor nyugodj meg, hasonlítasz.
2011. jún. 20. 08:51
 12/18 anonim ***** válasza:
46%

Napi 2 csík kokain, 1 szem alma, és sok-sok hányás.

Ők is így csinálják.

2011. jún. 20. 10:16
 13/18 anonim ***** válasza:

Barnulj le máris úgy nézel majd ki :D

Viccet félretéve.:) Az alakodat add már nekem :D

Szerintem jó alakod van:) De még fejlődni fogsz!:) Ne akarj lefogyni:)

2011. jún. 20. 12:05
 14/18 anonim ***** válasza:
csak 2 csik????
2011. jún. 20. 13:27
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem még alakulni fogsz, ők izmosabbak, ha jobban megnézed, de amúgy te sem vagy húsosabb, mint ők.

16 évesen nem kell a genetikára gondolni, mert 16 évesen 166 cm voltam és 49 kg és úgy hogy azt ettem amit akartam:)

2011. jún. 20. 18:21
 16/18 anonim ***** válasza:
46%

"Bár meglenne a képességem h. ip-n keresztül meg tudjam verni a bunkó hülyéket ezek már a földön lennének sírva!"

Hát... velem aztán jól járnál cica.

2011. jún. 20. 19:25
 17/18 anonim ***** válasza:
46%
szerintem jó alakod van aki szerint fiús vagy, az analfabéta. nemtom, de tanítanak még középsuliban meg általánosban biológiát? még csak 16 vagy, most fogsz csak kinőiesedni igazán. gyakorlatilag még gyerek vagy :) olyan hányinger szar modell alkatot meg ne akarj mint ami a képeken van. egyenesen undorító. ezekbe már csak hálni jár a lélek szerintem, és a 45 éves kort SEM fogják megérni mert tönkrebasszák a testüket, a szervezetüket.
2011. jún. 24. 23:41
 18/18 anonim ***** válasza:
ja persze ha korán meg akarsz halni, meg drogossá akarsz válni kövesd őket nyugodtan :)
2011. jún. 24. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!