Hogyan lehetne olyan alakom, mint a képen látható lánynak? (Kép rólam is)
Még sosem fogyókúráztam, nem is volt rá soha szükségem, mért jó a genetikám, 7 éve sportolok, de valahogy nem tetszem magamnak. Voltam már ennél vékonyabb is, de akkor is mindent ugyanígy csináltam, viszont akkor sem éreztem jól magam. Leginkább a lábaim nem tetszenek, mert "vastagok", de a derekam is lehetne feszesebb.
176 cm/59 kg
Így nézek ki:
(Mielőtt bárki is azt mondaná, hogy nincs mellem, gondoljon bele, hogy arról nem tehetek, hogy kicsik, és nem is tudok rajta természetes úton változtatni.)
Ilyen alakot szeretnék:
Szerintetek mit kéne csinálnom, hogy sikerüljön?
Előre is köszönöm a válaszokat!
16/L
Napi 2 csík kokain, 1 szem alma, és sok-sok hányás.
Ők is így csinálják.
Barnulj le máris úgy nézel majd ki :D
Viccet félretéve.:) Az alakodat add már nekem :D
Szerintem jó alakod van:) De még fejlődni fogsz!:) Ne akarj lefogyni:)
Szerintem még alakulni fogsz, ők izmosabbak, ha jobban megnézed, de amúgy te sem vagy húsosabb, mint ők.
16 évesen nem kell a genetikára gondolni, mert 16 évesen 166 cm voltam és 49 kg és úgy hogy azt ettem amit akartam:)
"Bár meglenne a képességem h. ip-n keresztül meg tudjam verni a bunkó hülyéket ezek már a földön lennének sírva!"
Hát... velem aztán jól járnál cica.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!