Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne olyan alakom,...

Hogyan lehetne olyan alakom, mint a képen látható lánynak? (Kép rólam is)

Figyelt kérdés

Még sosem fogyókúráztam, nem is volt rá soha szükségem, mért jó a genetikám, 7 éve sportolok, de valahogy nem tetszem magamnak. Voltam már ennél vékonyabb is, de akkor is mindent ugyanígy csináltam, viszont akkor sem éreztem jól magam. Leginkább a lábaim nem tetszenek, mert "vastagok", de a derekam is lehetne feszesebb.

176 cm/59 kg

Így nézek ki:

[link]

(Mielőtt bárki is azt mondaná, hogy nincs mellem, gondoljon bele, hogy arról nem tehetek, hogy kicsik, és nem is tudok rajta természetes úton változtatni.)

Ilyen alakot szeretnék:

[link]

[link]

[link]

Szerintetek mit kéne csinálnom, hogy sikerüljön?

Előre is köszönöm a válaszokat!

16/L

2011. jún. 20. 00:11
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nem tudom, de szerintem neked jobb alakod van, mint azoknak a csajoknak.
2011. jún. 20. 00:34
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
És minek is akarnál még fogyni?
2011. jún. 20. 00:56
 3/18 anonim válasza:
100%
Szerintem semmi gond az alakoddal, nagyon jó. Nő ritkán mond ilyet nőnek, úgyhogy elhiheted :)
2011. jún. 20. 01:31
 4/18 anonim válasza:
100%

hát figyelj azok a csajok már 20 évet betöltötték :) tehát már érettek, és teljesen "kifejlődött" a testük. Még te is fogsz változni. picit derékra dolgozz :) ird be Google-ba h derékformálás és annyi :D de szerintem csini vagy én örülnék ha ilyen vékonyka lenne a lábam :D :) ;)

16/L

2011. jún. 20. 01:35
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szép alakod van,Én a fél karomat adnám érte!
2011. jún. 20. 01:41
 6/18 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem meg úgy nézel ki mint egy fiú.
2011. jún. 20. 04:36
 7/18 anonim válasza:
3%
Talán jobban hasonlítanál rájuk ha nem úgy néznél ki mint egy 14 éves srác.
2011. jún. 20. 05:47
 8/18 anonim válasza:
74%

Előző kettő egy k*rva nagy paraszt! Bár meglenne a képességem h. ip-n keresztül meg tudjam verni a bunkó hülyéket ezek már a földön lennének sírva!

Jól nézel ki! Nagyon bejönnek az olyan lányok mint te, nem csak mint alkatilag hanem mint sportoló! A nagy mell meg szerintem nem állna neked jól :) ! Semmi szükséged sincsen még alakformálásra, s igaza van az 1-ik válaszolónak, még alakulni fogsz, ez korral jár!

2011. jún. 20. 06:00
 9/18 anonim ***** válasza:
a modellek a testükből élnek, tehát rengeteg pénzt és időt fordítanak az edzésre, meg a diétára. átlagos ember nem tud megengedni ennyit.
2011. jún. 20. 07:23
 10/18 bix ***** válasza:
100%

imádom az ilyet:) jó a genetikám azért nem hízok, aztán kiderül hogy 16 vagy és 9 éves korod óta sportolsz:D:D:D hát így a genetika kb nem szól bele semmibe, egyszerűen mozogsz eleget amióta az eszedet tudod :D

a másik vicc hogy modell alakot akarsz. nah ott a legfontosabb a genetika. hogy a test zsírraktározása inkább mellre történjen, azaz a látható extrém alacsony testzsír százalék mellett se legyen lapos (vagy ott a szilikon...) mellet feneke...

szerintem ne akarj modell lenni, a normális pasik 99.9%-a nem is nyúlna ezekhez a műcicákhoz... de még fiatal vagy, majd rádöbbensz évek múlva talán hogy nem ez az elsődleges szempont. az alakoddal meg semmi probléma nincs hidd el.

25/f

2011. jún. 20. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!