Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Pontosan mi a különbség a...

Pontosan mi a különbség a kardio és az aerob edzés között?

Figyelt kérdés
Például egy lépcsőzőgép esetében ez hogy van? És melyik jobb zsírégetéshez? Ha éldául egy lépcsőzőgép esetében ez hogy van? És melyik jobb zsírégetéshez? Ha kb 4-5 kilót szeretnék fogyni, melyiket ajánljátok? Előre is köszi.
2011. jún. 18. 21:27
 1/5 bix ***** válasza:

az aerob jellemzően hosszabb, alacsony intenzitású mozgás. a kardió intenzív, 120-130+ pulzuson, így az edzés is rövidebb.

hogy melyik jobb? elég nehéz így eldönteni. az aerob általában elég, de az ideális a kettő keveréke, ezek az intervallumos edzések, amikben aerob (laza tekerés biciklin, kocogás, gyors séta) váltakozik kardió (tekered amit bírsz, sprint) betétekkel.

intervallumos edzést javasolnék egyértelműen

2011. jún. 18. 22:14
 2/5 A kérdező kommentje:
az tök jó, pl egy cd-re, amin váltakoznak a gyorsabb meg a lassabb számok, amúgy is így csináltam :)
2011. jún. 18. 22:37
 3/5 A kérdező kommentje:
uh, most vettem észre, h kb kétszer nyomtam be a ctrl+c-t :) bocsi :P
2011. jún. 18. 22:38
 4/5 °:Amigo:° ***** válasza:

Az aerob edzés a kardióedzés egyik fajtája.

Kétféle kardióedzés van, aerob és anaerob.

Az aerob inkább csak egészséges, esetleg túlsúlyos kezdőknél használatos.

Zsírleadás céljából teljesen haszontalan.

2011. jún. 19. 00:37
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2011. jún. 19. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!