75kg-ból legalább egy 10est hogyan?
14 éves vagyok...
Nem akarok pálcika lenni, de ilyen sem. Inkább a combomon és a seggemen van (meg a hasamon egy kicsi). Az a poén, hogy nem is eszek sokat és itthon mindig futva közlekedek :D (tudom h ez kevés) de minden nap órákat sétálok a barátnőmmel megállás nélkül, vagy éppen egész délután bicajozok. Volt már olyan, hogy napokig nem ettem mert egyszerűen nem voltam éhes. Reggeli általában 1-2 vajas zsemle, ebédre amit anya főz de abból is mindig csak 1 tányérral eszek, vacsorára (olyan 6-7 körül) meg egy szelet kenyér vagy alma vagy semmi. Nem értem, hogy miért vagyok ilyen mikor más 6× annyit eszik mint én. Mondjuk lehet genetika is, nem? Nagyanyám kicsit nagydarab, apa pedig gyomros (nem hájas mert tényleg nincs rajta, nem vastagak a lábai és a karja sem. Csak a gyomra nagy). Van olyan, hogy megmérem magam és mozgás után nehezebb vagyok. Pedig tesin is futok ameddig bírok, megcsinálom az erősítéseket is. Egyébként ebben a súlyban van izom is.

akárhogy magyarázod majdnem 20 kilóval vagy több mint amennyinek kéne lenned. tehát mégiscsak többet eszel mint amennyit lemozogsz. apukád meg igenis hájas ,ezt hívják sörhasnak. ha megnézed alegtöbb férfi úgy hízik el hogy a többi testrésze teljesen normális a hasuk meg akkora mint a hordó. az étkezésed tuti nem jó és hiába nem eszel sokat (csak hiszed) kalóriában és szénhidrátban többet eszel mint kéne.
tapasztalatból mondom, mert tinikoromban én is elhízott voltam pedig nem ettem sokat (hittem én) ma már tudom hogy rendszertelenül és sok szénhidrátot ettem. emellé keveset mozogtam.
napi 5-6 kis adagot kéne enned, vacsorára már csak fehérjét (kenyér, tészta, krumpli, rizs felejtős) rendesen el kéne kezdeni sportolni napi 1 óra aerobik, konditerem, vagy futás jó lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!