Eugén001 kérdése:
Ha biciklizek akkor a combomból, és a fenekemből fogyok csak? Vagy a hasamból is?
Figyelt kérdés
2011. jún. 17. 07:04
1/5 anonim válasza:
Sokszor leírtuk már, helyi fogyás nincs. Mindenhonnan fogysz, hogy honnan milyen mértékben, az a szervezeted felépítésétől függ, általában fordított sorrendben, mint ahogy meghíztál.
Izmosodni fogsz a lábadon és a fenekeden, a hasadon viszont a biciklitől nem.
2/5 anonim válasza:
Ja erről az jut eszembe, amikor pocakos férfiak "sportos testalkatúként" illetik magukat, mert rendszeresen bicikliznek... Néhány felüléssel jobban járnának...
Amúgy nem fogysz sokat, de jó a bringázás, mert formásít, izmosít.
3/5 anonim válasza:
Na, te is sokat értesz hozzá, utsó. Néhány felüléstől uolyan pocakosak maradnak, de mindegy.
Bringázás is jó, de fogyáshoz én a futást ajánlanám, mert az szerintem intenzívebb, gyorsabban fogysz tőle.
4/5 anonim válasza:
Én nem futhatok, nem bírom, de a bicajjal is igen szép eredményeket el lehet érni, én 10kg-ot fogytam csak bicajjal félév alatt, napi 15perccel!
5/5 Pánczél válasza:
jah jah vagyis nem tom =DDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!