Ha ilyen a hasam és nagy a túlsúlyom, visszahúzódhat még? (képpel)
A képen nem én vagyok, a neten találtam, de ilyen a hasam, csak nagyobb, meg a fenekem is kerekebb:
Kb. 35-40 kiló túlsúly van rajtam. Ez már kötényhas lenne és műteni kell vagy van még esélyem, hogy visszamegy a bőr (sajnos csíkos is a hasam, tehát elszakadhatott pár szövet gondolom)?
Ilyen, csak nagyobb? Ez furi, akkor lenne ilyen, ha már lefogytál volna sokat, gyorsan. Na mindegy, a lényeg az, hogy esélyed sincs, hogy ez magától visszahúzódjon. Anyukámnak a harmadik szülés után lett ilyen hasa, immár 15 éve nem változik.
Viszont plasztikáztatni lehet, és ha jó dokit választasz, ő meg tudja oldani, hogy amikor csinálja, a csíkos részt vágja ki, így azok is eltűnnek.
ha lassan fogysz le (heti fél kg), akkor nem lesz ilyen
ha gyorsan, akkor igen
ez már kőkeményen lóg.
nagyon lassan szabad csak fogyni, h ez visszamenjen normálisan, de még akkor sincs garancia rá, mivel nagy súlyból gyorsan lehet fogyni, ha dolgozol az ügyön.
Hallottam olyanról is, h ilyen esetekben TB-re is megműtik, akkor már csak azt a pár hetet kell végigszenvedend, de legalább nem kell fizetni...
Szerintem se húzódhat vissza, annyira már nem rugalmas a bőr.
Szia!
A képen látható bizony tényleg lóg. A tied nagyobb vagy jobban lóg? A bőr rugalmassága kortól és genetikától függ. Mennyi idős vagy? A szüleidnek, nagyszüleidnek milyen a bőre?
Én 38 vagyok és van rajtam is kb. ennyi felesleg. Viszont én már szültem és attól azért eléggé kinyúlt a bőr a hasamon és a majdnem 2 évig tartó szoptatástól. (Bár így kevébé bánom, hogy a gyermekem miatt történt mindez:-) DE! Ha leadom a felesleget (azon vagyok éppen), akkor én is durván fogok kinézni! A felmenőimnek elég gyenge a kötőszövetük:-(
Ha elolvasol néhány "nagy fogyást" (pl. Katinka, Zsola), akkor sajnos be kell látnod, hogy nekik is végül csak a plasztika segített:-( Azt tanácsolom, hogy tegyél meg mindent, amit tudsz (lassú fogyás, hideg-meleg váltófürdő, edzés) és meglátod, hogy milyen leszel. Ha még nem vagy 30-40 éves, akkor azért valamennyire visszahúzódik a bőr a mellen, hason. Végső esetben pedig csináltasd majd meg a hasad TB-re( csak szülés után!). Igaz, ahhoz már most el kell menned a háziorvoshoz, hogy regisztrálja a jelenlegi súlyodat, hogy igénybe vehesd majd a TB támogatást.Mindenesetre sok sikert kívánok Neked! Számolj majd be, hogy miként sikerült!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!