Visszahúzódhat még a bőröm -38kg után?
Januárban lesz egy éve hogy elkezdtem megszabadulni a túlsúlyomtól. 100kg-ról kezdtem és most 62 vagyok. 20 éves vagyok,lány. (172cm)
Normálisan táplálkoztam végig, semmi koplalás nem volt, most is ugyanúgy eszem,mint a "diéta" alatt. Nagyon sokat sportoltam,25 kg ahogy lement,senki se mondta volna a bőröm alapján,hogy ennyit fogytam,nem lógott sehol.Egyedül a karom alján lehett megcsípni kicsit a bőrt.
De sajnos valami miatt nem tudtam már konditerembe járni,3-4 hónapja nem voltam, lejártam helyette futni míg jó volt az idő. De az utolsó kb 12-13 kg-t csak az étkezéssel adtam le,sport nélkül és most kezdem látni, hogy a hasamon puhos a bőr,a fenekem alja kicsit ráncos:( Nem olyan durva mint amiket a tvben mutogatnak,csak kicsit lóg a bőröm. Karomon szépen huzodik azért vissza.Csak a fenekem..Vajon helyre tudom még ezt hozni? Karácsonyra kapok steppert,remélem segít valamennyit.
Szia...
Én most fogyózom,de nem tornázok még...majd a későbbiekben...
A kezemen már így is lóg a bőr,zsíros...
De félek,ha fogyok akkor majd eltűnik a zsír,de a lógó bőr ottmarad...mit tehetnék?kétsége vok esve,de nagyon!!!
Mit tegyek??? :S már sokat sírtam emiatt,h majd ha sportolok is,akkor sem fog eltűnni az a nagy lógó bőr...
Mindenképp tornázz,mozogj valamit szerintem. Nekem addig volt jó a helyzet,míg sportoltam,hiába adtam le 25kg-t,nem volt gázos a bőröm abszolút.
Az utolsó 12-13kg,mint írtam mozgás nélkül adtam le és ez vágta haza a bőrömet:( Úgyhogy szerintem mozogj mindenképp, én pl most tornázgatok itthon,lábemelés,ilyenek. Meg nemsokára a stepperrel,az amúgy nem is drága dolog, pár ezer ft.
Elkezdtem kávézaccal radírozni magam,jó erősen,heti 1x-2x, reggel,este meg hideg meleg váltózuhany,törölközővel dörzsölöm,kenem,csinálok mostmár mindent. :D
Nagyon remélem,hogy ha nem is teljesen de valamennyire visszahúzódik a bőr, mert én is elvagyok emiatt keseredve, soha nem voltam ilyen vékony,mint most, de nem tudok felhőtlenül örülni ennek emiatt.
milyen tornát végezzek?a többi testrészem nem annyira érdekel...de a kezemet sokan látják,nem vehetek fel 1 topot,stb.
van evezőpadom,szobabiajom,de mit csináljak,h a karomon segíteni tudjak???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!