Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Visszahúzódhat még a bőröm...

Visszahúzódhat még a bőröm -38kg után?

Figyelt kérdés

Januárban lesz egy éve hogy elkezdtem megszabadulni a túlsúlyomtól. 100kg-ról kezdtem és most 62 vagyok. 20 éves vagyok,lány. (172cm)

Normálisan táplálkoztam végig, semmi koplalás nem volt, most is ugyanúgy eszem,mint a "diéta" alatt. Nagyon sokat sportoltam,25 kg ahogy lement,senki se mondta volna a bőröm alapján,hogy ennyit fogytam,nem lógott sehol.Egyedül a karom alján lehett megcsípni kicsit a bőrt.

De sajnos valami miatt nem tudtam már konditerembe járni,3-4 hónapja nem voltam, lejártam helyette futni míg jó volt az idő. De az utolsó kb 12-13 kg-t csak az étkezéssel adtam le,sport nélkül és most kezdem látni, hogy a hasamon puhos a bőr,a fenekem alja kicsit ráncos:( Nem olyan durva mint amiket a tvben mutogatnak,csak kicsit lóg a bőröm. Karomon szépen huzodik azért vissza.Csak a fenekem..Vajon helyre tudom még ezt hozni? Karácsonyra kapok steppert,remélem segít valamennyit.

2010. dec. 20. 18:46
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem követtem semmilyen diétát, csak kerülöm a lisztes,cukros dolgokat, eszem napi 4x, sok folyadék, sport, kb ennyi.
2011. jan. 4. 23:34
 12/14 anonim válasza:

köszönöm az eddigi segítséget...

de karra milyen sportot ajánlasz?

meg valami feszesítő krém,vmit mi? :D

2011. jan. 8. 18:42
 13/14 anonim válasza:

gratulálok...

nekem is karommal van baj...segítségemre lenne szükség...vmi 5let?

2011. jan. 14. 14:39
 14/14 anonim válasza:

vmi 5let???

karproblémákra...

2011. febr. 4. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!