Ha 21 évesen fogy le az ember teljesen rendes súlyra, akkor még a bőrfelesleg visszahúzódhat normálisan a hason?
Figyelt kérdés
2011. máj. 15. 23:38
1/8 anonim válasza:
A felesleg mértékétől és a fogyás gyorsaságától is függ. De mindenesetre a legjobb még ilyenkor fogyni, minél később kezdi az ember, annál nehezebb.
2/8 A kérdező kommentje:
Kb olyan 20 kg feleslegről van szó.
Namármost normális keretek között, ha sportolok és eszek is rendesen akkor a normális fogyás olyan heti 1 kg, ugye?
Futáson kívül kiegészítésként bármilyen sport jó a fölös energia levezetése érdekében?
2011. máj. 15. 23:53
3/8 anonim válasza:
ember ez arányoktól függ. gondold már végig. most hány kiló vagy azt mond meg nekem. nem mindegy h egy 200 kilós ember akar fogyni vagy egy 50 kilos. najó most végletek írtam.
4/8 anonim válasza:
beraktam könyjelzőkbe a kérdést ha kapok választ arra h hány centi vagy és hány kiló akk válaszolok.
5/8 anonim válasza:
Én 53 évesen fogytam egy év alatt 12 kg-ot, sok sporttal, és még igy is nagyjából helyrement a böröm, eltekintve kisebb hibáktól (a hasamnál nem egész sima, de ez inkább a terhességek miatt van)
6/8 anonim válasza:
Gondolom hogy ez tényleg alkatfüggő, de ha sporttal és lassan fogysz akkor a lehető legjobb eredmény fogod elérni.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat!
176 centi vagyok és durván 100 kg.
2011. máj. 16. 16:23
8/8 anonim válasza:
18 évesen fogytam 13 kilót, több mint fél év alatt.aztán később még 7 kilót.semmi nem látszik a bőrömön, csak a derekamon pár csík, de az még a hízástól maradt. később aztán el is kezdtem rendszeresen sportolni és szép lapos hasam van 31 évesen, senki meg nem mondja hogy valaha 68 kiló voltam (most 48 vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!