Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem baj ha tartok egy nap...

Nem baj ha tartok egy nap pihenőt a mozgásban?

Figyelt kérdés
Eddig naponta egy órát mozogtam, és már fogytam is. De ma valamiért nincs kedvem , inkább kihagynám ezt a napot, és holnaptól ugyanúgy folytatnám mint eddig. Vagy vegyem rá magam, és mégis mozogjam le azt az egy órát?
2011. jún. 16. 08:24
 1/9 bix ***** válasza:
100%

6 év edzés után tapasztalatból mondom. ha ma engedsz a csalásnak akkor lehet hogy nem holnap de egy hét múlva megint "csalsz". én vagy 2x hagytam ki edzést, másnap ugyanúgy nem volt hozzá kedvem:(

de ezt is embere válogatja, technikailag nem a világ vége ha pihensz egy napot persze.

2011. jún. 16. 08:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi baj nem lesz, ha kihagysz egy napot, én is kiszoktam néha hagyni, ha mondjuk vendégségben vagyok egész nap, vagy ilyesmi. De nem szokott belőle baj lenni.
2011. jún. 16. 09:02
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy nap pihenő mindenkinek jár a héten. Kérdés mennyire, hogy mennyire intenziv amúgy az edzésed.
2011. jún. 16. 09:19
 4/9 A kérdező kommentje:
Elég intenzív , 120-130 a pulzusom edzés közben.
2011. jún. 16. 09:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
És mi volt maga a mozgás? Kocogás, kerékpár?
2011. jún. 16. 09:33
 6/9 A kérdező kommentje:
Kerékpár, a kocogásba hamar kidőlök.
2011. jún. 16. 09:56
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem érzed magad úgy mint egy félhulla akkor menj el ma is. Nem hinném, hogy annyira megterhelő lenne, hogy ne tudj ennyi idő alatt megfelelően regenerálódni. Kitartás, hidd el menni fog, csak akarat kell.
2011. jún. 16. 10:02
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Miert lenne baj?? En se futok minden nap csak minden masnap megse hiztam meg el.
2011. jún. 16. 11:30
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

A szervezetnek szüksége van a regenerálódásra, ezért mondják, hogy hetente 1-2 pihenőnap mindeképpen szükséges.

Ha nem érzel magadban kellő erőt ahhoz, hogy ma is menj egy órát biciklizni, akkor csökkentsd le mára az időt. Menj fél órát mozogni, így mozogsz is, pihensz is:)

16/L

2011. jún. 16. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!