Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Próbáltátok már az almaecetet?...

Próbáltátok már az almaecetet? Nektek bevált?

Figyelt kérdés
2009. márc. 21. 19:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen és bevált. Ha zsírosabb ételt eszel, akkor előtte igyál meg egy pohárral (egy pohár valamiben elkevert kevés almaecet).
2009. márc. 21. 19:48
 2/9 A kérdező kommentje:
nem eszem zsírosabb ételt általában, nem szoktam. csokit max :) te fogytál tőle egyébként?
2009. márc. 21. 19:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem használ. én sokáig csináltam, de mellette diétáztam is. mikor ittam, többet fogytam és jobban ment el a víz is.
2009. márc. 21. 20:20
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

énis most iszom. diéta mellett és szerintem hatásos. jobb a közérzetem is meg minden. eleinte majdnem elhánytam magam tőle :D , de aztán megszoktam az ízét.

szal szerintem hatásos.

2009. márc. 21. 20:34
 5/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. mivel egy kanált kell elkeveri egy pohár vízben, én kb limonádéízűnek érzem.
2009. márc. 22. 03:06
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

A 19:48-as vagyok:

Nem fogytam, mert én nem arra használtam (de biztos lehet tőle). Székrekedésem volt és azért ittam és arra is használt, de amikor elmúlt abba hagytam. Anyukám szokta zsírosabb ételek előt, mert cukorbeteg.

2009. márc. 22. 09:18
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is ittam az almaecetet, nem tudom, hogy a fogyásban segített e, viszont sokkal jobban éreztem magam. Én, hogy ne legyen olyan savanyú, kicsi mézet is raktam bele, és úgy ittam. Két deci víz, két teáskanál almaecet, és ugyanennyi méz :) Nekem így könnyebb volt meginni.
2009. márc. 27. 14:50
 8/9 A kérdező kommentje:
az nem kevés? én egy evőkanálnyit szoktam kb másfél deci vízbe.
2009. márc. 27. 17:33
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Hmm, nem tudom, akkor lehet, hogy tényleg keveset írtam, mármint mennyiséget. Ezek szerint rosszul emlékeztem, bocsi :) De tudom, hogy így ittam, vagyis víz, almaecet és méz :)
2009. márc. 29. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!