Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit szobabiciklizzek,...

Mennyit szobabiciklizzek, hogy ne hízzak ettől a naptól?

Figyelt kérdés
Teljesen elment a hangulatom, ki vagyok magamon akadva, hogy ilyen sokat ettem.Ilyenkor sírni tudnék.:(Tiszta hülye vagyok, hogy elrontottam a fogyókúrám..És még nem is mozogtam ma, de muszáj lesz.Ma ettem fél kiló zsírszegény túrót(enyhén sok, rengeteg), 10 dkg csirkemellet, egy adag párolt zöldséget, és egy almát.Nem is akarom kiszámolni, hogy hány kcal lehetett..
2011. jún. 12. 19:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
54%
Kedves 20:49 ez a "Fúj,zsírdisznó" szöveg annyira undorító!Főleg azzal a gonoszsággal amivel ezt te írhatod!Komolyan ha olyan rosszindulatú lennék mint te azt remélném hogy te vagy egy zsírdisznó (ahogy te mondanád)és azért látogatod a fogyókúrás kategóriát mert elkeseredésedben másokat szólsz le!
2011. jún. 12. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!