Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit szobabiciklizzek,...

Mennyit szobabiciklizzek, hogy ne hízzak ettől a naptól?

Figyelt kérdés
Teljesen elment a hangulatom, ki vagyok magamon akadva, hogy ilyen sokat ettem.Ilyenkor sírni tudnék.:(Tiszta hülye vagyok, hogy elrontottam a fogyókúrám..És még nem is mozogtam ma, de muszáj lesz.Ma ettem fél kiló zsírszegény túrót(enyhén sok, rengeteg), 10 dkg csirkemellet, egy adag párolt zöldséget, és egy almát.Nem is akarom kiszámolni, hogy hány kcal lehetett..
2011. jún. 12. 19:59
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ja és hozzáteszem, hogy iszonyatosan hízékony vagyok, a levegőtől is hízok.
2011. jún. 12. 19:59
 2/11 A kérdező kommentje:
Bocsi, kihagytam, hogy megettem 15 dkg kefirt is...
2011. jún. 12. 20:01
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
atyaúristen. no comment.
2011. jún. 12. 20:08
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
ez tipikusan a "ha nem szólaltál volna meg bölcsebb maradtál volna" kategória
2011. jún. 12. 20:10
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én kiszámolom neked: maximum 800-900 kcal volt.

Éhezés. Szobabiciklizz még, és akkor még hamarabb belehalsz az éhezésbe, mint csak az alig-eszek marhasággal.

2011. jún. 12. 20:12
 6/11 anonim ***** válasza:

Ja és nyilván hízol minden falattól, ha éhezteted magad.

A szervezeted küzd a túlélésért, így megörül, ha egyáltalán eszel valamit, és elraktározza. Nem lenne ez, ha normálisan ennél.

Bele sem merek gondolni, hogyan étkezel, ha ez volt egy szörnyen elrontott nap.

2011. jún. 12. 20:15
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

B@szkikám, túró: fehérje.

csirkemell: fehérje.

Párolt zöldség, alma: tudod általában ezeket ajánlják diéta alatt.

Kefír: az is olyasmi.

Te vagy nagyon unatkozol, és fárasztasz mindenkit a kamu kérdéseiddel, vagy tényleg nagyon hülye vagy, de ezen már nem lehet segíteni.

(Én is hízékony vagyok, ma vendégségben voltunk, és elég sokat ettem. Ez van. Holnaptól visszaállok a diétámra, és ennyi...)

Szerintem most rögtön pattanj fel a biciklire, és holnap reggelig tekerjél, egyéb esetben komoly gondok lesznek.

2011. jún. 12. 20:18
 8/11 anonim ***** válasza:
a szüleidnek szólj, hogy már rendelhetik a koporsódat, te idióta anorex liba, max 700 kcal ettél, ez még egy kisgyereknek is kevés
2011. jún. 12. 20:38
 9/11 anonim ***** válasza:
20:12-essel értek egyet. Szerintem minimum 3-4 órát tekerj, mert ez, amit ma csináltál!!! Gondolom egy hétre való kajádat megetted ma!!! Fúj, zsírdisznó leszel reggelre!!!
2011. jún. 12. 20:49
 10/11 anonim ***** válasza:

Te nem vagy normális, kezeltesd magad! Vagy jobb, ha temetkezési vállalkozóhoz mész, és méretet vetetsz a koporsódhoz.

Basszus, remélem, lesz valakinek annyi esze, h elrángasson orvoshoz, és rendbe tegyék az agyad/tested.

2011. jún. 12. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!