Ha egy kover gyerekbol vekony felnott lesz, akkor egesz eleten at hallgatnia kell, hogy ez hogyan tortent?
Lassan 30 eves leszek.
Kb 12 eves koromig kover kisgyereknek szamitottam. Utana sem tortent csoda, csak annyi, hogy nagyon sokat nottem, magas lany lettem es a vastagsagom merteke nem volt mar a regi.
Azota is ilyen a testalkatom, magas vagyok es vekony. Hiaba telt el 18 ev, a szulovarosomban akik ismernek (nem csak idosebbek, hanem korombeliek) is rendszeresen azzal zaklatnak, hogy mi tortent velem, mikor fogytam le ennyire, hogy csinaltam, mi a bajom, stb.
Amiota gyermekeim szulettek meg jobban kerdezgetnek, mert nyilvan azt vartak, hogy a terhesseg utan kover felnott leszek.
De ilyen a testalkatom, nem fogyozom, nem dietaztam, normalisan fozok/eszek, teny, hogy rendszeresen mozgok, mert szeretek.
Mar olyat is hallottam, hogy nyilvan beteg vagyok, azert vagyok ilyen.
Van kozottetek, akiknek tinikent alapban megvaltozott a testfelepitese (ami szerintem egy normalis jelenseg) es azota sem tudta ezt elfogadni a kornyezete?
Mar neha a vilagbol ki tudnek futni, tenyleg akad a mai napig valaki, aki 3-4 naponta nekem esik, hogy miert vagyok en vekony. Lassan 2 evtizede ez van es meg nem volt eleg, hogy elfogadjanak igy.
Költözz el xD
Akik gyerekként ismertek, mindig azzal fognak szívatni hogy a korábbi önmagadhoz hasonlítgatnak, és teljesen mindegy hogy ez testi vagy más dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!