Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Személyre szabott fogyókúra...

Személyre szabott fogyókúra tanácsok?

Figyelt kérdés
17éves srác vagyok, 104kg. Nyáron szeretnék megszabadulni 20-25kgtól. Tudom hogy szükséges a sport, valamint a megfelelő étrend, de azért mégis kéne valami támpont esetleg valaki olyantól aki már sikeresen lefogyott.A válaszokat előre is köszönöm
2011. jún. 11. 14:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia

A szigor nagyon fontos a mozgás nem különben

Szívesen társulnék lenne kedved együtt csinálni?

2011. jún. 11. 14:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia! Leírom a saját tapasztalataimat röviden, mert nincs sok időm. Én 40 kg-t fogytam összesen, az első kb. 25öt 3 hónap alatt. Szerencsére szünetem volt, ezért csak a célomnak tudtam élni.

Kezdetnek nagyon jó, ha minden nap kétszer (délelőtt és délután)gyorsan sétálsz egyben úgy 1-2 órát. Ezt a szabadban és konditeremben a futópadon is megteheted. Én legalábbis így kezdtem, utána jöttek a konditermes órák (spinning, oda sok fiú jár- nagyon jó zsírégető). Szóval a napi két zsírégető edzés kezdetnek, nem kell sem túlvállalni magad, sem izmot építeni (egyelőre).

A kaja: sok sok zöldség! Akár párolt (nem olajban sült), akár salátaként, de MINDIG ez legyen a köret. A főétel pedig legyen hal vagy csirkehús. Lehet, hogy unalmasan hangzik, de rengetegféleképp el tudod készíteni a köretet és a húsokat is. Péksütemények, tésztafélék, gyorskaják KIZÁRVA.

Ha ezt betartod, úgy 50 nap alatt lemegy a 25 kg. Lehet, hogy most sokan lepontoznak ezért, hogy nem egészséges, de megmondom, AZ. Én is végigcsináltam, és nem hogy bajom lett tőle, mnden jobb lett.

Az utolsó lépések azok, amikor megszabadultál a zsírtól, jöhet az izomépítés. Itt gondoskodni kell az extra mennyiségű fehérjebevitelről (tejsavó fehérje - shop.builder.hu), és a megfelelő edzésről (body.builder.hu), pihenőnapokról. SOk sikert!

2011. jún. 11. 15:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem kell ide szigor. Csak odafigyelés,tájékozottság és egy kis akaraterő! Odafigyelés és tájékozottság kell ahoz hogy utánna járj mit mikor egyél,reggel szénhidrát,délután fehérje,miben mennyi kcal és szénhidrát van,mennyi az ételek GI-e, stb stb.Egy jól megkomponált étrendel soha nem leszel éhes,és mégis kalóriaszegényen és egészségesen étkezel. Tehát nem koplalni kell!!! Sőt,ehetsz édességet is de csak délelőtt és minimálisat,pl hetente 2-3túrórudi,pár kocka csoki. Ez nem reklám lenne de nekem nagyon beváltak a Norbi Updates péksütik,sütik és pudingok.Ezeknek viszonylag alacsony a kalóriatartalmuk és a ch tartalmuk. Persze azért nem minden nap ezen kell élni,de minden másnap vagy harmadnap belefér ha mellette tényleg nem csúszik be más nasi.
2011. jún. 11. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!