Személyre szabott fogyókúra tanácsok?
Szia
A szigor nagyon fontos a mozgás nem különben
Szívesen társulnék lenne kedved együtt csinálni?
Szia! Leírom a saját tapasztalataimat röviden, mert nincs sok időm. Én 40 kg-t fogytam összesen, az első kb. 25öt 3 hónap alatt. Szerencsére szünetem volt, ezért csak a célomnak tudtam élni.
Kezdetnek nagyon jó, ha minden nap kétszer (délelőtt és délután)gyorsan sétálsz egyben úgy 1-2 órát. Ezt a szabadban és konditeremben a futópadon is megteheted. Én legalábbis így kezdtem, utána jöttek a konditermes órák (spinning, oda sok fiú jár- nagyon jó zsírégető). Szóval a napi két zsírégető edzés kezdetnek, nem kell sem túlvállalni magad, sem izmot építeni (egyelőre).
A kaja: sok sok zöldség! Akár párolt (nem olajban sült), akár salátaként, de MINDIG ez legyen a köret. A főétel pedig legyen hal vagy csirkehús. Lehet, hogy unalmasan hangzik, de rengetegféleképp el tudod készíteni a köretet és a húsokat is. Péksütemények, tésztafélék, gyorskaják KIZÁRVA.
Ha ezt betartod, úgy 50 nap alatt lemegy a 25 kg. Lehet, hogy most sokan lepontoznak ezért, hogy nem egészséges, de megmondom, AZ. Én is végigcsináltam, és nem hogy bajom lett tőle, mnden jobb lett.
Az utolsó lépések azok, amikor megszabadultál a zsírtól, jöhet az izomépítés. Itt gondoskodni kell az extra mennyiségű fehérjebevitelről (tejsavó fehérje - shop.builder.hu), és a megfelelő edzésről (body.builder.hu), pihenőnapokról. SOk sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!