Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez szerintetek elég lesz így...

Ez szerintetek elég lesz így mára vagy sok/kevés?

Figyelt kérdés
Most reggel megettem két szelet tk toast kenyeret selyemsonkával egy kis light vajjal és egy paradicsommal. Úgy gondoltam dél körül megeszek egy almát, 2-3 óra körül megeszek egy műzliszeletet. Este olyan 5-6-7 körül mit egyek még? Vagy ez így nagyon kevés? Tapasztalatlan fogyókúrázó vagyok és nem akarom h visszajöjjenek a kilók ha elérem a kívánt súlyt (ami igazából 2 kiló minusz kb)... Azt szeretném h tartósan megis maradjon:) Emellett minden nap csinálok egy félórás-órás rubint réka dvd-t:D Köszi előre is:)
2011. jún. 11. 09:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Kevés. A reggeli jó, dél előtt kell a gyümölcs, az ebéd rendes főtt étel legyen, az uzsi szerintem mehet megint gyümölcs, a vacsi főtt kaja.
2011. jún. 11. 09:23
 2/5 anonim ***** válasza:

a reggelid jó, ha nagyon szeretnéd edd meg a müzlit vagy tízóra tájban az almával együtt

ebédre normális ételt egyél, zöldségleves, tojásleves, rakott zöldségek, zöldséges rizs, újkrumpli, főzelékek, sovány husik, halak, tojásos étel, lecsó stb piacon többnél több zöldség van használd ki, lényeg hogy mindig tartalmazzon a az ebéded zöldségeket minőségi szénhidrátot és fehérjét is

uzsira egyél gyümölcsöt vagy egy pohár joghurtot

vacsira mehet ami az ebéded volt csak a szénhidrátot vedd k belőle, pl tojásos lecsóhoz már ne egyél kenyeret, rizst ilyenek

vagy túrót zöldséggel, kefírrel nyugodtan ehetsz

husok, halak, főtt tojás

2011. jún. 11. 09:29
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi. Ez jobban hangzik mint amit én terveztem:D
2011. jún. 11. 09:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez kevés,nem lehet hosszútávon tartani.Előbb utóbb nagyon kiéheznél és falásrohamok törnének majd rád. A reggeli az perfekt,de ehetsz zabpelyhet is. A műzli az mehet tízóraira. Eédre viszont mindenképpen főtt ételt egyél. A legjobb a csirkemell és hal párolva,különböző fűszerekkel,köretnek rizs,pároltzöldségek és néha mehet egy kis teljes kiőrlésű tészta ha nagyon tésztás vagy.Ezek mellé még mehet valami könnyű sajt is pl,light mozarella.Zöldség leves is nagyon jó,tojásleves. Persze itt arra figyelj hogy olaj és cukor nélkül készítsd el őket.

Uzsira és vacsira mehet megint csirkemell,tojás,de itt már max csak 1sárgájával,nagyon jó a sovány túró amit rengeteg féle képpen lehet ízesíteni. A lényeg az hogy délelőtt szénhidrát délután,este már csak fehérjét egyél.

2011. jún. 11. 10:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez rengeteg!
2011. jún. 11. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!