Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez megint kevés lesz mára...

Ez megint kevés lesz mára ugye, kb hány kcal?

Figyelt kérdés

Fogyni szeretnék, igazából nem sokat csak pár kilóról lenne szó.

Reggeli: 1 teljes kiőrlésű magvas párnácska pulyka párizsival, light pannónia sajttal, egy szelet paprika, fél pohár tej

Tízórai nem volt.

Ebéd: levest nem ettem

zacskóban sült csirkecomb, kisebb fajta 2db, párolt borsó, édesítővel készült cékla

Most ettem 5 szem epret.

És igazából ma már csak 2 gyümölcs joghurtot fogok enni. Igen gyümölcsöset, kefirt, natúr joghurtot ki nem állhatom sajnos:S Utóbbit még gyümölccsel is. Nem ezen fog múlni a diétám:)

Anyu is gyümölcsjoghurttal fogyott le anno.

2011. máj. 4. 16:17
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

ezt a gyümölcsjoghurt dolgot csak azért írtam le, mert látom itt eléggé ki vannak éleződve a gy.joghurtra. Szóval ne próbáljatok róla lebeszélni légyszi:)

És amúgy 23 éves vagyok, 155cm, és 47kg

2011. máj. 4. 16:21
 2/12 anonim ***** válasza:
A gyümölcsjoghurt nem annyira para, mint amennyire szeretik annak beállítani, igazából jó az étkezésed, de az uzsonna és a tízórai nagyon fontos, egyrészt a vércukorszinted, másrészt az anyagcseréd szempontjából. Úgyhogy igyekezz ezt betartani.
2011. máj. 4. 16:24
 3/12 A kérdező kommentje:
Próbálom, de igazából mikor tízórai idő van, egyáltalán nem vagyok éhes, de olyan szinten, hogy még egy banánt sem tudnék megenni. (mert elvileg azt ennék tízóraira)
2011. máj. 4. 16:25
 4/12 anonim ***** válasza:
napi 1 óra edzés és 5-6 kis étkezés. vacsorára ne cukros dolgot egyél, nem véletlenül mondják hogy a gyümölcsjoghurt nem jó.(tízóraira oké de vacsorára nem) pláne hogy ebéd óta semmi normális kaját nem ettél. nem attól fogysz hogy koplalsz hanem atóól ha rendesen táplálkozol és mellé mozogsz.
2011. máj. 4. 16:29
 5/12 A kérdező kommentje:
rendszeresen futok, plusz súlyzós edzések.
2011. máj. 4. 16:35
 6/12 A kérdező kommentje:
meg hát nem szabad minden nap edzeni, minimum 1, de akár 2 pihenőnap is kell, hogy regenerálódjanak az izmok
2011. máj. 4. 16:38
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem azért, de 47 kg-ról hová akarsz még fogyni? Ha elégedetlen vagy az alakoddal inkább izmosíts, akkor szép feszes leszel.
2011. máj. 4. 16:58
 8/12 A kérdező kommentje:
a 47 kiló önmagában így nem tűnik soknak, de mivel borzalmas alacsony vagyok, és sajnos már nőni sem fogok, azért hasról, külső és belső combról mehetne le egy kevés.
2011. máj. 4. 17:00
 9/12 anonim ***** válasza:
én 158 centi vagyok és 48 kiló. semmi gond a testemmel , jó alakú arányos vagyok.heti 5 napon aerobikozom 45 percet, szerintem neked sem fogynod kell hanem izmosodni, formásodni. ha már annyira diétázni akarsz akkor rendesen csináld.azaz vacsorára már kizárólag fehérje és rendes étkezés (a 2 db gyümölcsjoghurt egyik kategóriába sem tartozik)
2011. máj. 4. 17:07
 10/12 A kérdező kommentje:
fehérjéről jut eszembe azt kihagytam. Lefekvés előtt iszok egy fehérje turmixot.
2011. máj. 4. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!