Megint kevés a tejem?
(fili)
Az írod nehezen alszik el. Mi minden este 7-kor fürdetünk amíóta megszületett a baba. Most nyolc hónapos és már tudja pici kora óta mi jön.
Ha te rendszert állítasz ő is hamarosan beáll rá.
A szopi: nehogy beparázz, hogy fogy a tejed, mert akkor elkezdesz tápozni és kész.
Lehet, hogy van egy ugrás. A cici váltást nem tudom ,hogy csinálod. A köv. szopit az utolsóból kezded-e?
Ha igény szerint szoptatsz be áll a kereslet kínálat.
Inni nem tudom iszol-e eleget. Ő kéri másfél óránként?
Azt is vedd figyelembe, hogy egyre hamarabb szívja ki a neki kellő mennyiséget. Mikor azt írod, hogy máshova is figyel az tök normális.Lehet, hogy egy kis kézi fejés jó lenne. Tennél is el tejet, meg ezzel stimulálnád is a cicit. Ne haragudj, hogy ennyit írtam jó lenne ha tudnék egy kicsit segíteni. [link]
(fili)
Akkor ha jól értem az alvással van a probléma.
Szerintem, nem törvényszerű, hogy ilyen pici
baba este 8-9-től reggelig aludjon.
Ha még kér utoljára este 11-kor egy szopit és azon bealszik és alszik mondjuk reggel 6-ig az nem probléma.
Lehet, hogy az esti fürdés után hamarosan magától elhagyja az este 11 órai szopit.
Biztos lehurrognak, de 6 hónapos korától már csak a fürdés után adnék, és szép lassan leszoktatnám az azutáni evésről.
Mondjuk ha fel kel 10-11-kor simogatnám, érezné, hogy ott vagyok, de szopit nem adnék.
Néhány napig biztos keseregne, de aztán hamar átáll és tudja, hogy ez az alvás ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!