5 napja volt missed ab-om. Normális, ha vérzés csak első nap volt, aztán 3 napig csak barnás folyás, most az 5. napon megint kevés, de piros színű vérzésem van?
Figyelt kérdés
A doki mondta,hogy változó intnzitású lehet a vérzés,egyik nap több,másik nap kevesebb,de megijedtem,hogy pár nap barnázás után most megint piros és kicsit több is,olyan,mit amikor a menses 3. napján csökken a vérzés mennyisége,szóval nem túl erős.Lehet,hogy tegnap a házimunkával túlerőltettem magam?Meddig tart a tisztulási folyamat a méhben,meddig normális a vérzés?2010. márc. 8. 06:47
1/4 anonim válasza:
Szia! Sajnálom, hogy neked is át kellett élned...
Nekem ősszel volt missed ab-om, utána szinte nem is véreztem. 2 hétig voltam úgy, hogy néha egy kis barnázás, néha pirosabb, de összességében nagyon kevés volt, de szépen rendbe jöttem utána. Szerintem nincs semmi gond, pihenj sokat ha tudsz.
2/4 A kérdező kommentje:
8 hónapos manóm van,nem sokat tudok pihenni mellette.Remélem nincs gond,félek a szövődményektől.Neked nem fájt a hasad?Én néha érzem,nem vészes,de tény,hogy néha fájdogál.
2010. márc. 8. 11:13
3/4 anonim válasza:
Az első 2 hétben sokat fájt a hasam, nem vészesen, de azért éreztem. Ha nem görcsölsz és vérzel nagyon, akkor nincs baj, szerintem.
4/4 A kérdező kommentje:
Hívtam a dokit,azt mondta,hogy 7-10 napig belefér a vérzés a regenerálódásba.Szerinte többet kéne pihennem.Hát ez nehéz egy ördögfióka mellett,de megpróbálok lazítani.Köszönöm a segítségedet!Minden jót!
2010. márc. 8. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!