Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehetne kiszámolni hogy...

Hogy lehetne kiszámolni hogy mennyi kalóriát égetek így el?

Figyelt kérdés
30km-t biciklizem naponta, 20 km/h-ás sebességgel haladva viszonylag egyenletes felületű úton. 178 cm magas vagyok és 84 kg. És 28 éves hímnemű :) azt szeretném valahogy kiszámolni hogy naponta hány kalóriát tudok így körülbelül elégetni? Válaszaitokat előre is köszönöm szépen!
2011. jún. 8. 21:26
 1/3 anonim válasza:
nehezen
2011. jún. 8. 21:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Hááát, kondiban nekem úgy számolja a bicikli, hogy attól függ hányas fokozaton. 1-12 van, én hatoson szoktam és az óránként 400 kcal. én fél óra alatt 20 km.

egyenletes felületen könnyű tekerni, az lehet kb kettes hármas szinten és így kb 400-500at égetsz.

Nem tudom ezzel mennyit tudtam segíteni

2011. jún. 8. 21:56
 3/3 anonim ***** válasza:
persze ez csak így kb, de nagy eltérés nem lehet. nagyjából reális. bár a súlyod miatt lehet kicsit több.sőőt tuti
2011. jún. 8. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!