A zold teatol fogytatok?
Figyelt kérdés
2011. jún. 8. 10:31
1/9 anonim válasza:
Zöld tea serkenti az anyagcserédet de önmagában,nem fogyaszt.
Ahhoz úgy is kell étkezni.
2/9 anonim válasza:
Nem fogytam semmit tőle, csak akkor, mikor kiegészítettem mozgással és diétával a zöld teát.
3/9 anonim válasza:
Én igen. De úgy, hogy alig ettem és minden nap megmásztam egy hegyoldalt, emellett amikor már nagyon rám tört az éhség, úgy álltam meg hogy egyek, hogy ittam egy csésze zöld teát. Ez elverte valamennyire az éhséget. Aztán eljutottam arra a szintre, amikor az ember már végképp leszokott az evésről. :D
4/9 anonim válasza:
Én sokat fogytam a zöld tea-diéta párosítással és hát be kell valljam, nem mozogtam sokat... A tesiórák meg sétálás.
6/9 anonim válasza:
Kiegészítőnek jó (mozgás + diéta mellett), de pusztán arra alapozni botorság.
8/9 A kérdező kommentje:
hat az a baj a mozgasal, hogy baj van a terdemel s nem igazan birom se a szaladast se a, megerolteto mozgasokat. hasizmot azt csinalom de avval sokat nem ertem el.
2011. jún. 8. 16:32
9/9 anonim válasza:
Konzultálni kellene egy orvossal, hogy mit lehetne így mozogni, ha jól tudom a biciklizés annyira nem megerőltető. De lehet csak rosszul tudom. Én mindenképpen felkeresnék egy orvost és kikérném a véleményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!